ISSN 2457 - 3973

Demagogia PSD: referendum după ce a eliberat peste 16.000 de deținuți prin legea recursului compensatoriu!

Legea 169/2017 privind recursul compensatoriu este creația coaliției de guvernare PSD-ALDE. După apariția acestei legi au fost eliberați din penitenciare peste 16.000 de deținuți!

Potrivit Ministerului Justiției, 2.088 de deținuți au fost eliberaţi după ce au comis fapte precum omor, omor calificat, ucidere din culpă sau loviri şi vătămări cauzatoare de moarte. Alți 5.928 au fost eliberaţi după ce au comis fapte precum furt, furt calificat, tâlhărie şi tâlhărie calificată. De asemenea, 762 au fost eliberaţi după ce au comis violuri. 

Astăzi, prim-ministrul Viorica Dăncilă, președinte al PSD – partid care a inițiat, susținut și votat legea recursului compensatoriu – a declarat că ia în calcul posibilitatea inițierii unui referendum pentru a mări pedepsele celor care comit crime, violuri sau acte de pedofilie.

Nu este altceva decât o capcană electorală întinsă de același partid care a deschis ușa pușcăriilor pentru cei peste 16.000 de deținuți!

Dacă PSD ar vrea cu adevărat să facă acest lucru, ar demara imediat procedurile mai ales că ministrul Justiției este membru al partidului.

Doar că referendumul la care ”se gândește” Viorica Dăncilă nu se dorește a fi decât o trambulină electorală pentru alegerile prezidențiale.

 

Articolul anterior

Vine furtuna în Neamț

Articolul următor

Un șofer în comă alcoolică a provocat un accident la Tîrgu Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.