ISSN 2457 - 3973

Demisie (ne)surprinzătoare la vârful CJ Neamț! Cine se pregătește să revină?!

Administratorul public al județului, Cătălin Chiței, a anunțat că și-a depus demisia din funcția publică iar începând cu 1 ianuarie 2020 nu va mai ocupa acest post.

Chiței și-a motivat gestul prin faptul că anul viitor sunt 2 runde de alegeri iar președintele CJ Neamț, Ionel Arsene (care este și președintele PSD Neamț), trebuie să aibă alături ”un om de partid”. Ceea ce pare că demisia i-a fost mai mult cerută/sugerată.

”Pentru mine a fost o perioadă extrem de interesantă din care am să extrag pentru autocritică situațiile pentru care nu am fost pregătit să le gestionez, dar am să și mulțumesc pentru experiența de a cunoaște intestinele unor instituții spre care toți nemțenii se uită cu interes și speranță și care nu întotdeauna răspund la nevoile lor. Am ales sa fac acest pas și pentru că anul viitor va fi unul cu două runde de alegeri care vor defini viața publică din România pentru următorii patru ani. E important ca alături de un candidat să stea un om de partid care va pune în munca sa tot ce are mai bun pentru reușită”, a scris Cătălin Chiței.

Se pare că pe postul rămas liber va (re)veni, așa cum anunțam încă de acum o lună, o persoană care a stârnit, prin acțiunile sale dar și prin ascensiunea fulminantă, un adevărat scandal în partid.

Vom reveni!

Articolul anterior

Internat la Psihiatrie după ce a sărit la bătaie la un polițist

Articolul următor

Accident cu 3 maşini pe E85 la Săbăoani

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.