ISSN 2457 - 3973

Deputatul Bulai, către ”biciclista” Dăncilă: ”Vrem autostrăzi pe bune, nu PR pe biclă!”

Apariția premierului (demis) Viorica Dăncilă, pe bicicletă, pe centura în lucru a municipiului Bacău, a dat naștere unor reacții dintre cele mai diverse din partea oamenilor simpli dar și a politicienilor.

Cu toții au ironizat gestul electoral al Vioricăi Dăncilă de a veni ”pe biclă” pe o stradă cu pretenții de autostradă, dar nici pe departe cu dotările necesare.

Președintele USR Neamț, deputatul Iulian Bulai, i-a cerut prezidențiabilei social-democrate să nu confunde autostrada cu pista de biciclete.

”Doamna Dăncilă, noi în Moldova vrem autostrăzi pe bune, nu PR pe biclă pe centura Bacăului. Ați avut 30 de ani să faceți asta. Acum ne luați în râs cu bicicleta pe câțiva metri de centură. Autostradă înseamnă 4 benzi și mașini care rulează cu 130 km/h. Această actiune și poză reprezintă sare pusă pe rănile Moldovei. Izolată, săracă și fără autostrăzi. Să ne înțelegem: pe autostradă mergi cu mașina. Cu viteză mare. Pe pista de biciclete, în oraș, mergi cu bicla. Sper să nu le confundați, doamna Dăcilă! PS: în primăvara cu elicopterul, toamna cu bicicleta. Numai cu mașina și trenul nu vine. Ca să vadă și ea pe bune cât de jalnică e infrastructura. Nu e ok deloc, doamna prim-ministru”, i-a transmis deputatul Iulian Bulai, primului-ministru demis al României.

Încheiem cu una dintre parodiile apărute pe rețelele de socializare după apariția Vioricăi Dăncilă pe bicicletă.

Read Previous

Accident cu 2 victime, sâmbătă dimineață, la Țibucani

Read Next

ALERTĂ O femeie a sărit de pe barajul Bâtca Doamnei în lac

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *