ISSN 2457 - 3973

Deputatul Ciprian Şerban: “Criminali! Este inadmisibil să scoți bolnavii, astfel, din spital!”

Deputatul PSD Neamţ Ciprian Şerban a reacţionat dur după ce mai mulţi pacienţi au fost scoşi în stradă, din Spitalul “Foişor” Bucureşti, pentru a fi transferaţi la alte spitale.
Şerban nu a condamnat faptul că pacienţii au fost mutaţi pentru a elibera paturi destinate bolnavilor de COVID-19, ci modul în care s-a întâmplat acest lucru.
“Criminali! Este inadmisibil să scoți bolnavii, astfel, din spital! Evacuarea, în toiul nopții, în doar câteva ore, fără ca siguranța pacienților de la Spitalul Foișor să fie iminent amenințată, este o crimă la adresa tututor românilor! Dreptul la sănătate, la viață garantate de Constituție au fost grav încălcate de o mână de criminali! Este nevoie acută de paturi ATI. Numărul de bolnavi COVID crește vertiginos. Este nevoie de măsuri care să asigure salvarea acestor bolnavi. O guvernare bună, înțeleaptă era obligată să acționeze fără circ, fără să revolte o țară întreagă, fără să rupă românii, din nou, în două tabere, prin măsurile luate.
Revolta pe care o simt față de acești guvernanți inumani, cruzi și incompetenți este fără margini!”, a declarat deputatul PSD Neamţ Ciprian Şerban.

Articolul anterior

Piatra-Neamţ a ieşit sâmbătă (10 aprilie) din ZONA ROŞIE! Iată situaţia din Neamţ!

Articolul următor

COVID-19/A scăzut numărul infectărilor în Neamţ! Iată situaţia pe fiecare localitate! (luni – 12 aprilie)

Un comentariu

  • L-aș întreba pe domnul deputat în ce categorie îi încadrează pe cei care au reușit performanța de a transforma spitalul de la Piatra Neamț în crematoriu de oameni vii?
    Înțeleg revolta domniei sale privind cele întâmplate la București (deși, din câte am înțeles nu a murit niciun pacient evacuat), dar insist să dea un răspuns la întrebarea de mai sus.
    Și aș mai avea o întrebare, care pe undeva, îl vizează direct (pentru că este la al doilea mandat de parlamentar): unde este spitalul regional din Moldova, trecut pe listele de promisiuni din campania electorală trecută ale partidului din care domnia sa face parte, ?
    Poate răspunde public, ca să aflăm mai mulți. Și dacă ne spune și câți pacienți au fost tratați în spitalul de la Lețcani, pentru care s-au plătit bani în avans și din bugetul județului Neamț, e și mai bine. Mulțumesc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *