ISSN 2457 - 3973

Deputatul Ciprian Şerban: “NU defăimării Drapelului României și Imnului național!”

Deputatul PSD Neamţ Ciprian Şerban a condamnat, marţi, intenţia parlamentarilor din coaliţia de guvernare a de nu incrimina penal profanarea Drapelului şi al Imnului Naţional.
“NU defăimării Drapelului României și Imnului național! Am blocat, astăzi, intenția coaliției de dreapta, PNL-USR PLUS-UDMR, de a încuraja defăimarea unora dintre cele mai sfinte însemne ale României.
Deputații coaliției din Comisiile juridică și pentru administrație publică au dorit respingerea proiectului de lege care incriminează profanarea Drapelului României și intonarea Imnului național cu alt text sau altă partitură stabilite prin lege, precum și oricare manifestare publică săvârșită cu intenția de a defăima Drapelul sau Imnul național ale României. Ne-am opus! Nici Drapelul României, sub care și-au dat viața eroii naționali, și nici Imnul național al României, care ne însuflețește acțiunile în fiecare moment, nu sunt averi de care să-și bată joc veneticii, dușmanii de țară, oameni fără credință, fără patrie, fără rădăcini pe pământul românesc. 105 deputați au apărat, astăzi, Drapelul și Imnul național ale României și i-au obligat pe deputații coaliției din comisiile de specialitate, retrimițându-le propunerea de respingere, să reanalizeze decizia prin care încurajează bătaia de joc la adresa celor mai sacre însemne ale unui popor. V-ați bătut joc de români! Vreți să vă bateți joc de tot ce avem mai sfânt? Până când? Vă vom opri! Pentru totdeauna!
Deșteaptă-te Române”, a declarat deputatul PSD Neamţ Ciprian Şerban.

Articolul anterior

Accident în Piatra-Neamţ. Două maşini s-au ciocnit pe str. Privighetorii.

Articolul următor

Se redeschide Spitalul Judeţean Neamţ pentru pacienţii non-COVID

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *