ISSN 2457 - 3973

Deputatul Ciprian Şerban (PSD), îngrijorat de soarta autostrăzilor A7 şi A8 sub mandatul ministrului Drulă

“Ministrul Drulă habar nu are ce se întâmplă în ministerul lui” – a declarat deputatul Ciprian Şerban (PSD Neamţ), la finalul şedinţei Comisiei pentru transporturi şi infrastructură, pe care o prezidează.
Parlamentarul nemţean a explicat că şedinţa a avut pe ordinea de zi dezbaterea strategiei pe termen scurt și mediu a Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.
Deputatul Ciprian Şerban a precizat că ministrul Transporturilor a venit “slab pregătit” la această şedinţă, fără o strategie și un plan de acțiuni bine puse la punct.
“Pe tot parcursul discuțiilor a oferit explicații puerile și informații fără valoare și fără acoperire care se pot găsi pe internet, la o simplă căutare. Am fost foarte neplăcut surprins să constat că ministrul Cătălin Drulă nu are habar de ce se întâmplă în ministerul pe care îl coordonează! Punctul de vedere oficial al ministerului la o solicitare a Comisiei legată de oportunitatea prelungirii licenţelor de transport de persoane pe Bucureşti- Ilfov până la data de 31 decembrie 2021 a fost unul, punctul de vedere al ministrului, exprimat în timpul dezbaterii, este total opus! Este inadmisibil așa ceva! Cum poate garanta ministrul Drulă, care nu-și poate coordona proprii angajații, că îi va convinge să demareze și să finalizeze proiectele, conform calendarelor? Mă tem că mânuirea răngii este singura sa abilitate”, a declarat deputatul Ciprian Şerban.
Parlamentarul s-a declarat îngrijorat de soarta autostrăzilor care ar trebui să străbată şi judeţul Neamţ.
“Mă îngrijorează soarta autostrăzilor, și în special a Autostrăzii Moldova – A7, Ploieşti – Bacău – Siret. Deși A7 este un proiect foarte așteptat, luptele interne din minister pun în pericol buna derulare a acestuia, deoarece, deja, termenele pe fiecare tronson în parte fie sunt depășite fie sunt într-un pericol real de a fi mult depășite. Nici celelalte puncte atinse astăzi în Comisie nu au fost explicate mulțumitor. Fără date concrete, fără o strategie clară, fără nici cea mai vagă viziune! Viitorul infrastructurii și transporturilor din România este extrem de sumbru, sub administrarea Drulă. Nimic concret, nimic nou, aceeași indolență și nepăsare”, a mai spus deputatul PSD Neamţ Ciprian Şerban.

Articolul anterior

Nemţean dat în urmărire internaţională, prins în Bacău

Articolul următor

Mădălina, poliţistul-medic din IPJ Neamţ – îngerul păzitor al animalelor rănite sau părăsite

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *