ISSN 2457 - 3973

Deputatul Cozmanciuc (PNL Neamţ): România este stabilă din punct de vedere economic.

Agenția de rating Standard & Poor’s (S&P) a anunțat că România este stabilă din punct de vedere economic, pentru moment, a anunţat deputatul Mugur Cozmanciuc (PNL Neamţ).
Parlamentarul a subliniat că analiștii apreciază menținerea politicilor fiscale de către Executiv.
„În aceeași analiză, S&P enunță scenariul favorabil al continuării guvernării în actuala formulă de coaliție (PNL-USR-UDMR) după ce vor avea loc alegerile interne din PNL și USR-PLUS, menționând însă că „este a doua oară când încrederea în guvern este pusă la îndoială în doar patru luni. Analiza arată că așteptările, în scenariul de bază, sunt ca Executivul să încerce păstrarea capacității de funcționare pe termen scurt pentru a atrage finanțarea europeană. Adoptarea rectificării bugetare, de săptămâna trecută, indică faptul că Executivul are capacitatea de a-și duce la îndeplinire politicile. Cu toate acestea, incertitudinea persistentă ar putea accentua riscurile fiscale pe termen mediu”, a citat, din analiza S&P, deputatul Mugur Cozmanciuc.
Parlamentarul liberal a adăugat că S&P laudă revenirea economică a României și faptul că ţara are una dintre cele mai mari creșteri din Uniunea Europeană.

Articolul anterior

Ionel Arsene (preşedinte CJ Neamţ): Axa rutieră strategică 3 Neamț – Bacău va fi modernizată

Articolul următor

Salubritas anunţă dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare în Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.