ISSN 2457 - 3973

Deputatul Drăgușanu, siderat de declarațiile candidatului ALDE, Daniel Chițoiu: ”Spune că a oprit robinetele corupției deși DNA cere anchetarea penală a sa!”

Deputatul PNL Cătălin Drăguşanu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că singura privinţă „în care PSD nu minte este aceea a Justiţiei”.

„Transmit tuturor care consideră că integritatea este ceva bun că, dacă PSD va reuşi să formeze guvernarea, DNA şi lupta anticorupţie nu vor mai fi acelaşi lucru ca în ultimii doi ani. PSD este condus de un condamnat penal şi ALDE este condus de un cercetat penal, iar ambele partide şi-au pus pe liste zeci de candidaţi cu probleme penale. Ce priorităţi să aibă cele două partide în Parlament? Salarii, pensii, alocaţii pentru copii? Nu, vor să scape de problemele penale”, a afirmat deputatul Cătălin Drăguşanu.

Acesta a dat exemplul filialei ALDE Neamţ, care îl susţine pe prima poziţie la Camera Deputaţilor pe fostul vicepremier Daniel Chiţoiu.

Cătălin Drăguşanu a declarat că Daniel Chiţoiu este tocmai unul dintre candidaţii pentru care DNA a cerut încuviinţarea cercetării penale.

„La ALDE Neamţ deschide lista un domn trimis de undeva să candideze la Neamţ, pentru care DNA a cerut urmărirea penală, dar a fost scăpat de colegii din PSD. Faptul că am fost dat deoparte din partid ca să candideze el nu mă mai miră. Dacă era atât de bun, de ce nu a candidat la el acasă, la Vâlcea? Citeam că a spus că a oprit robinetele corupţie. Să cad de pe scaun când am văzut. Un om pentru care DNA cere urmărirea penală vine la noi acasă şi spune că a închis robinetele corupţiei? Nu cred că nemţenii mai pot vota oameni cu probleme penale”, a mai declarat deputatul PNL, Cătălin Drăguşanu.

Cătălin Drăgușanu a fost ales deputat pe listele USL ca membru al Partidului Conservator, formaţiune politică ce a fuzionat ulterior cu Partidul Liberal Reformator și astfel s-a format ALDE. În luna septembrie, Cătălin Drăguşanu a cerut conducerii ALDE să nu accepte candidaturile la parlamentare ale celor cercetaţi penal sau cu suspiciuni de fapte de corupţie, între cei vizați fiind și Daniel Chițoiu dar și Călin Popescu Tăriceanu. Drăguşanu a fost exclus din partid şi după aproape două luni s-a înscris în PNL, fiind acum candidat pe poziţia a treia la Camera Deputaţilor.

Articolul anterior

Eugen Țapu Nazare: ”PSD vrea să ne branșeze la Moscova? Să ne spună dacă vor să ne ducă înspre Rusia!”

Articolul următor

ALERTĂ!!! Drumul între Girov şi Ştefan cel Mare este blocat de TIR-uri care au derapat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular