ISSN 2457 - 3973

Deputatul Iulian Bulai (USR): „Alianţa Dreapta Unită este alternativa la coaliţia monstruoasă PSD PNL!”

Alianţa Dreapta Unită, formată între USR, PMP şi Forţa Dreptei, este o alternativă la coaliţia monstruoasă dintre PSD şi PNL.

Afirmaţia îi aparţine preşedintelui USR Neamţ, deputatul Iulian Bulai, şi a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă alături de liderii celorlalte două filiale.

„Prezentăm această alternativă la o coaliţie monstruoasă, la un colos cu picioare de lut, la o mică înţelegere pentru o mare trădare. PSD şi PNL duc ţara în direcţia greşită. Avem o inflaţie crescută în ianuarie, creştere economică anemică, taxe sporite, cheltuieli de personal uriaşe, cheltuieli cu bunuri şi servicii foarte mari. Avem o soluţie concretă, cu sprijin pentru mediul antreprenorial, cu o susţinere clară pentru principii democratice care nu pot fi schimbate de pe o lună pe alta cum convine unor oameni care vremelnic sunt la putere, anume devansarea şi comasarea alegerilor într-un timp foarte scurt. Alianţa Dreapta Unită este o alternativă la o stângă comasată, la un moştenitor aproape în totalitate al FSN-ului şi la extremismul rusofil, anti-european, anti-NATO”, a declarat deputatul Iulian Bulai.

Preşedintele USR Neamţ a subliniat că după ce va apărea actul normativ de comasare a alegerilor locale cu cele europarlamentare, acesta va fi atacat la Curtea Constituţională a României sau va fi sesizat Avocatul Poporului.

„Ne aşteaptă luni grele şi ne aşteaptă o publicare a deciziei formale de a organiza alegeri locale comasate cu cele europarlamentare. Dacă această decizie se va lua printr-un proiect legislativ iniţiat de guvern, vom ataca la CCR. Dacă se va da un act neconstituţional printr-o ordonanţă de urgenţă, această decizie va fi sesizată de către noi către Avocatul Poporului care poate opri acest proces”, a precizat Iulian Bulai.

 

Alianţa Dreapta Unită este alternativa credibilă. Această echipă poate răsturna ceea ce se întâmplă în Neamţ. Aşteptăm nemţenii să se alăture în număr foarte mare. Dreapta Unită va avea cel mai bun scor la toate rândurile de alegeri din 2024. Acest mamut PSD PNL încearcă să acopere tot ce înseamnă instituţii. Cred că românii au astăzi varianta de a alege altceva şi a demonstra că acest USL 3 trebuie să dispară.

Articolul anterior

Şcoala populară de artă din Piatra-Neamţ întâmpină primăvara cu o salbă de spectacole folclorice

Articolul următor

Bogdan Gavrilescu: „Nu am şpaclul necesar ca să mă pot desprinde” (din funcţia de director la ADI ECO Neamţ)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular