ISSN 2457 - 3973

Deputatul Laurenţiu Leoreanu: Investiţie germană de 7 milioane euro la Roman; 77 locuri noi de muncă.

Deputatul Laurenţiu Dan Leoreanu (vicepreşedinte PNL şi al Camerei Deputaţilor) a venit cu o veste bună pentru locuitorii municipiului Roman şi al zonei metropolitane.

Urmare a lobby-ului pe care şi el l-a făcut, compania AMF-Bruns va investi aproximativ 6,8 milioane euro într-o fabrică la Roman, unde va produce piese laser şi ansambluri sudate pentru sisteme de mobilitate şi pentru industria auto.

Investiţia de tip greenfield va genera 77 de locuri de muncă şi va fi finanţată prin ajutoare de stat în valoare de aproximativ 3,4 milioane euro.

„Această societate cu capital german, care dorește să deschidă o nouă unitate de producție în România, în municipiul Roman, în domeniul metalurgiei, eu fiind unul dintre cei care am susținut implementarea acestui proiect aici, la Roman. Voi continua să lupt, prin tot ceea ce îmi stă în putere, pentru atragerea de investiții în zonă, având toate argumentele necesare pentru a deveni nu doar orașul cu cea mai bună dinamică de dezvoltare din Moldova, după Iași, dar chiar centrul dinamic economic al regiunii”, a declarat deputatul Laurenţiu Dan Leoreanu.

Compania AMF-Bruns are sediul central în Germania şi filiale în Marea Britanie, Olanda, SUA şi Tailanda. Grupul produce rampe şi alte sisteme de mobilitate, inclusiv pentru dotarea autovehiculelor.

Articolul anterior

Accident rutier la Dumbrava Roşie. Două persoane au fost rănite. (foto)

Articolul următor

Trei copii şi doi adulţi răniţi într-un accident produs în Neamţ, vineri seara

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *