ISSN 2457 - 3973

Deputatul Laurenţiu Leoreanu (vicepreşedinte PNL): Am continuat întâlnirile primarilor din Neamţ cu reprezentanţii Guvernului!

Întâlnirile primarilor nemţeni cu reprezentanţii Legislativului şi Executivului au continuat, la Bucureşti, pentru ca problemele din teritoriu să îşi găsească rezolvare imediat, a declarat vicepreşedintele PNL şi al Camerei Deputaţilor, Laurenţiu Leoreanu.
“Am avut o nouă serie de întâlniri, a treia, la București, așa cum am promis, cu reprezentanți ai instituțiilor decidente, legate de legislativ și executiv, de data aceasta alături de mine și de domnul senator Eugen Țapu fiind primarii localităților Ceahlău, Dămuc, Fărcașa, Pangărați, Bicazul Ardelean, Dumbrava Roșie și Grințies. Au fost analizate și identificate, la fel ca la întâlnirile precedente, oportunitățile de finanțare pentru proiectele importante pentru comunitățile pe care le reprezentăm, pentru nemțeni, cu scopul direct al dezvoltării și bunăstării zonei nostre. Sunt în permanent contact cu autoritățile locale și cu cele de la nivel național, pentru că rolul nostru, al parlamentarilor este și acela de a sprijini, prin resursele noastre, o bună relație dintre București și teritoriu”, a declarat deputatul Laurenţiu Leoreanu.
O altă delegaţie a primarilor nemţeni a cuprins edilii din Alexandru cel Bun, Dragomirești, Bălțătești, Negrești, Horia, Sagna, Timișești, Bicaz Chei, Răucești și Tarcău.
“Împreună cu domnul senator Eugen Țapu, am fost cu delegația de primari nemțeni la Parlamentul Romaniei, având o întâlnire operativă cu președintele Camerei Deputatilor – domnul Ludovic Orban, la Compania Națională de Investiții, Ministerul Dezvoltării, Ministerul Fondurilor Europene și Ministerul Administrației și Internelor, abordând problematica finanțării proiectelor de dezvoltare locală, indentificând variantele posibile și oportunitățile deschise”, a mai spus deputatul Laurenţiu Leoreanu.
Parlamentarul – care este şi prim vicepreşedinte al filialei PNL Neamţ – a explicat că va înlesni în continuare contactul între autorităţile locale şi cele centrale.

Articolul anterior

Florentina Moise: Amendamentele la buget propuse de mine, colegii din PSD, PMP şi ALDE, adoptate în CL Piatra-Neamţ!

Articolul următor

Incidenţa COVID pe fiecare localitate din Neamţ, joi – 15 aprilie 2021

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *