ISSN 2457 - 3973

Deputatul liberal Mugur Cozmanciuc spulberă misterul ultimelor cinci luni

32 de interpelări, 16 declarații politice, 12 propuneri legislative, 4 moțiuni simple și o moțiunea de cenzură. Acesta este bilanțul pe scurt al deputatului Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, în actuala sesiune parlamentară (februarie – iulie 2019).

Dincolo de cifrele seci, care la prima vedere pot să nu spună nimic, se află o activitate susținută a parlamentarului nemțean. Cine are răbdare și curiozitate pentru a vedea ce a făcut deputatul Cozmanciuc în cele cinci luni, poate citi integral raportul publicat la finalul articolului. Și poate chiar ar trebui citit fiecare raport de activitate al unui parlamentar – evident, al celor care au avut ceva de spus și au curajul să îl publice – pentru ca la alegerile parlamentare viitoare să deschidem ochii mai bine.

Ca activitatea politic, atât ca deputat de Neamț, cât și ca președinte al organizației județene PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc s-a concentrat pe două direcții: mai multe întâlniri directe cu cetățenii și, în paralel, reprezentarea problemelor acestora pentru a fi rezolvate. În acest sens a avut discuții cu primarii, a purtat corespondență cu ministerele și alte instituții alte statului pe probleme punctuale care au trebuit rezolvate în județul Neamț.

Totodată, activitatea în teritoriu a avut o componentă importantă în această perioadă, când au fost și alegerile pentru Parlamentul European.

”Spiritul liberal s-a văzut în Neamț când, chiar de ziua Europei, peste 5.000 de nemțeni au fost alături de echipa PNL Neamț la evenimentul de lansare al candidaților liberali la alegerile europarlamentare. Peste 50.000 de nemțeni ne-au acordat în data de 26 mai votul de încredere, iar pentru asta le mulțumesc. Vom munci și pe mai departe să câștigăm încrederea cât mai multor cetățeni! Împreună vom învinge”, a declarat Mugur Cozmanciuc.

Înainte de a publica integral raportul, mai menționăm că deputatul Mugur Cozmanciuc este singurul parlamentar de Neamț care a adoptat o poziție publică și s-a implicat concret în problema disputei Cheilor Bicazului.

raport activitate MC feb-iul 2019 (1)

Articolul anterior

Consilierii locali au votat în bloc împotriva majorării prețului la parcările de reședință din Piatra-Neamț

Articolul următor

EXCLUSIV Viorica Dăncilă vine în Neamț! Unde îi recomandăm noi să meargă!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.