ISSN 2457 - 3973

Deputatul Oana Bulai, gânduri pentru nemţeni în pragul Crăciunului

Sărbătorile de iarnă sunt pentru fiecare dintre noi o perioadă specială a anului, una care ne amintește să fim mai generoși și plini de optimism. Este momentul din an în care ne bucurăm alături de cei dragi de sărbătoarea Crăciunului, o perioadă în care uităm de grijile de peste an.

Anul 2021 a fost unul plin de provocări pe care, cu credință, le-am depășit cu bine. Sunt atât de multe lucruri pentru care ar trebui să fim recunoscători de Crăciun și care ne oferă speranță. Este un bun prilej să ne exprimăm dragostea față de familia noastră, să le arătăm că, indiferent de circumstanțe, vom rămâne împreună și vom avea grijă unii de alții.

Crăciunul nu este doar despre cadouri. Este o perioadă în care îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că ni l-a trimis pe Fiul Său pentru a aduce pace în sufletele noastre și bucurie lumii. Îi mulțumim Domnului pentru iubirea Sa infinită și ne rugăm Lui ca lumina Sa Sfântă să ne binecuvânteze și să ne protejeze întotdeauna.

Vă doresc tuturor un Crăciun fericit. Să aveți o pauză minunată și binemeritată, să vă bucurați de vacanța prilejuită de sărbători și de timpul petrecut alături de cei dragi.

Oana Bulai
deputat de Neamț

Articolul anterior

Mesajul președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene, cu prilejul Crăciunului

Articolul următor

Mesajul primarului oraşului Roznov, Vasile Pavăl, cu ocazia Crăciunului

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *