NewsAllert :

Accident rutier în Piatra-Neamț. O șoferiță a fost rănită.

Preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene, anunţă de când se circulă pe axialul Izvorul Muntelui – Durău

Klaus Iohannis anunţă relaxări din 15 mai: fără mască în exterior; circulaţie liberă 24/24. Nunţi şi botezuri din 1 iunie!

APASERV lasă joi jumătate din Piatra-Neamț fără apa. Anunțul, dat cu 30 minute înainte.

PSD Neamț: Monstruoasa coaliție PNL-USR PLUS-UDMR a votat împotriva înființării Comisiei de anchetă privind pandemia

Centru de vaccinare drive-thru la Piatra-Neamț

Prefectul George Lazăr: “Asistenţii medical – profesionişti care au depăşit bariera profesiei şi au intrat în memoria umanităţii”

Deputatul Oana Bulai (PSD) a adus un “Colţ de Rai” din Neamţ în Parlamentul României (foto-galerie)

A murit turistul căzut de la înălţime în zona Trei Fântâni – Hăşmaşul Mare

Toată România, în scenariul verde! Iată situaţia pe fiecare localitate din Neamţ. (marţi – 11 mai 2021)

TIR-ul care a provocat tragedia la Tarcău transporta un utilaj agricol. Sunt 2 morţi şi 3 răniţi.

FOTO – Creşte bilanţul tragediei de la Tarcău: doi oameni au murit, al treilea este inconştient.

Toţi locuitorii municipiului Roman rămân MIERCURI, 12 mai, fără apă la robinete

Prefectul George Lazăr, respect pentru valorile României şi UE! “Unitate, solidaritate, libertate!”

Neamţ/COVID: 18.500 infectări, 649 decese, 86.000 vaccinări. Iată toate datele!

ISSN 2457 - 3973

Deputatul PSD Ciprian Șerban: ”Vai de noi! PNL pregătește consolidarea bugetară: „Austeritate“ scrie pe România!”

* Guvernul PNL pregătește măsuri de austeritate pentru români, iar confirmarea vine și din partea BNR

Banca Națională a României precizează că este nevoie de consolidarea bugetară, iar Guvernul Orban are scenariul pregătit pentru a face acest lucru: va crește taxele și impozitele, va diminua salariile și va face disponibilizări. Acest plan mișelesc îl au ticluit de multă vreme, doar că așteaptă alegerile, de aceea și amână prezentarea bugetului pentru anul viitor. PSD a spus de multă vreme că liberalii vor să impună măsuri de austeritate, imediat după alegeri.
„Este clar, pentru liberali consolidarea bugetară înseamnă creșterea TVA, disponibilizări în toate domeniile și concedieri. Nu au fost în stare în atâtea luni să găsească soluții și măsuri ca să repornească economia. Iar aceste aspecte au fost sesizate chiar și de Banca Națională a României. Ascund bugetul pentru anul viitor, ca să îi ducă pe oameni de nas și să nu-și dea seama de măsurile de austeritate pe care le au în plan. Vor cu orice preț să ne îngenuncheze! Nu le-a fost suficient că au îndatorat țara, că ne-au închis școlile și își bat joc de copii, că nu au pregătit și dotat spitalele pentru a salva bolnavii infectați de COVID-19, acum mai vor să ne distrugă și cu alte măsuri împotriva poporului. Este strigător la cer ce pun la cale! PSD a pregătit în detaliu planul pentru salvarea României, sunt soluții practice gândite de persoane competente și cu experiență în toate domeniile. Nu putem sta cu mâinile în sân și să vedem cum liberalii duc țara de tot în prăpastie! Trebuie să ne mobilizăm și să ne luptăm ca România să iasă din impas“, a declarat Ciprian Șerban, candidatul PSD la Camera Deputaților.
În programul de guvernare 2021-2024, PSD a gândit măsuri pentru dezvoltarea sustenabilă a României, susținerea educației, creșterea nivelului de trai și protejarea românilor în fața pandemiei. Social-democrații au demonstrat cât au fost la guvernare că sunt în sprijinul românilor: au mărit considerabil salariile, pensiile și alocațiile, au demarat proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere, au construit și modernizat creșele, grădinițele și școlile, au dotat spitalele cu aparatură de ultimă generație.

„Cu votul fiecăruia dintre cetățenii acestei țări pentru PSD, putem salva România! Greșelile liberalilor trebuie sancționate, altfel riscăm ca numărul șomerilor să crească, salariile și pensiile să fie tăiate. Avem nevoie de măsuri eficiente pentru o stabilitate și dezvoltare economică“, a adăugat Ciprian Șerban, deputat PSD.

(advertorial)

Articolul anterior

Draga Olteanu Matei, internată în UPU la Spitalul ”Sf. Spiridon”

Articolul următor

O casă din Borlești, distrusă de un incendiu. Proprietarul a suferit arsuri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *