ISSN 2457 - 3973

Descinderi ale poliţiştilor nemţeni la hoţul cu cagulă (video)

Polițiștii din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale Târgu-Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară și un  mandat de percheziție auto, în județul Suceava.

„În urma activităților investigativ-operative complexe desfășurate în cauză, s-a reușit documentarea activității infracționale,  a unui bărbat de 35 de ani, din județul Suceava. Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 26/27 octombrie a.c., cel în cauză, având fața acoperită, ar fi intrat prin efracție, respectiv prin forțarea ușii de acces în două societăți comerciale, din localitatea Brusturi, de unde a sustras suma totală de 13.747 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Acesta a fost prezentat Judecătoriei Târgu-Neamț, față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

În activități au fost angrenați luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Articolul anterior

Săptămâna aceasta au murit 61 nemţeni din cauza COVID-19. Patru erau vaccinaţi cu schema completă.

Articolul următor

Accident mortal la Roznov! Un tânăr fără permis s-a răsturnat cu maşina.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *