NewsAllert :

Primarul Andrei Carabelea: „Zeci de mii de pietreni nu au astăzi apă din cauza incompetenței, indolenței și nepăsării Apa Serv și a CJ Neamț!”

Cutremur de magnitudine 3,3 produs lângă Piatra-Neamţ (joi, 28 martie)

Vasile Panaite intră în echipa PUSL şi va fi viitorul primar al municipiului Piatra-Neamţ (comunicat de presă)

Un şofer din Piatra-Neamţ a accidentat un pieton şi apoi a fugit de la faţa locului

Carmen Nastasă vine miercuri LIVE, de la ora 20,00, la podastul „Faţă în faţă cu Gabriel Apetrii”

Bărbat din Dragomireşti, salvat de pompieri după ce a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri

Apă cu presiune redusă şi risc de întrerupere temporară în cartierul Dărmăneşti (27 martie)

Vasile Panaite este candidatul PUSL la Primăria Piatra-Neamţ! Vrea referendum odată cu localele!

Vasile Panaite face anunţul zilei! Live, de la ora 20,00, la podcastul „Faţă în faţă cu Gabriel Apetrii”!

Sinucidere în Neamţ! S-a închis în autoturism şi apoi şi-a dat foc!

Panică într-un bloc din Piatra-Neamţ după ce un „Dorel” a tăiat ţeava de gaz dintr-un apartament

Se opreşte apa în oraşul Roznov şi comuna Zăneşti timp de 13 ore

Viceprimarul comunei Zănești și mai mulți consilieri locali s-au alăturat USR Neamț

DIICOT Neamţ, prăpăd printre traficanţii de droguri! Două grupări, destructurate de procurorii anti-mafia!

Primarul Andrei Carabelea vine la podcastul „Față în față cu Gabriel Apetrii„ luni, de la ora 20,00

29 martie 2024

ISSN 2457 - 3973

Descinderi cu ”mascați” în toate barurile din Roznov! În ultima perioadă, în zonă au avut loc conflicte sângeroase!

Zeci de polițiști de la Piatra Neamț și Roznov, însoțiți de jandarmi, au descins, sâmbătă seară, în toate barurile și cluburile din localitatea Roznov. Acțiunea a fost pregătită în secret și se datorează în mare parte situației tensionate din zonă, după o serie de conflicte sângeroase între mai multe grupări.

”Mascații” au intrat în fiecare bar și au legitimat toate persoanele aflate în interior, fiind vizați în special cei cunoscuți ca fiind agresivi. Totodată, polițiștii Serviciului Economic au verificat activitatea unităților în care au avut loc descinderile și au aplicat sancțiuni pentru neregulile găsite.

Acțiunea în forță a oamenilor legii a calmat, cel puțin pentru o perioadă, spiritele încinse din zonă. În urmă cu două săptămâni, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Club Roznov a avut loc o încăierare între mai mulți tineri din Săvinești (prieteni cu cel care l-a ucis pe body-guard-ul Codiță) și agenții de pază ai clubului. După ce tinerii au fost bătuți și dați afară din club, unul dintre ei s-a întors cu tatăl său, un bărbat în vârstă de 43 ani, și împreună l-au bătut pe patronul clubului. În urma anchetei, bărbatul de 43 ani a fost arestat preventiv iar fiul său de 16 ani are dosar penal pentru conducere fără permis și lovire. De asemenea, și patronul clubului are dosar penal pentru lovire. La scurtă vreme, fiul unuia dintre agenții de pază ai clubului a fost înjunghiat și gura târgului spune că este vorba de o răzbunare a celor din Săvinești, care au luat bătaie în club, acum două săptămâni.

Reamintim că anul trecut, Dan Muscalu, zis Codiță, a fost bătut timp de 13 minute cu pumnii și un par, de un tânăr din Săvinești, după ce acesta din urmă ar fi fost agresat de Codiță, într-un alt club. Din acel moment, tensiunile au crescut rapid iar cele două tabere au promis răzbunare.

Între timp, clubul unde a avut loc, anul trecut, crima s-a închis. Se pare că și Club Roznov, unde au avut loc agresiunile acum două săptămâni, a fost închiriat de patron altei persoane, pentru a se delimita de eventualele conflicte care mai pot apărea. Situația este însă în continuare tensionată și violențele sunt departe de a se fi încheiat. Forțele de ordine monitorizează în continuare zona și pe cei despre care există indicii că sunt însetați de răzbunare.

Articolul anterior

Marius Neculai, candidatul oficial al PSD la Primăria Roman

Articolul următor

De Florii, ”recoltă” bogată a polițiștilor din Neamț! Sute de amenzi și permise auto reținute!

2 Commentarii

  • Poltia ROZNOV vrea sa isi pregătească apărarea pentru un eventual eveniment nefericit.Clubul a fost închiriat strategic,daca verificați in 2013 sau 2014 a fost efectuat un control la Clubul din Roznov Si s-a deschis o ancheta pe numele unui cetățean care nici nu avea unde dormi el fiind angajat la spalatoria patronului dar surpriza a fost ca era proprietarul firmei de deținea jocurile de noroc din club,ar trebui verificat si legalitatea terenului de amplasare a acestui club,cum a reusit acest patron (om de casa al Primăriei Roznov) sa intre in posesia mai multor terenuri din ROZNOV folosind diversi interpuși si profitând de sărăcie lor i-a facut patroni in acte dar in realitate altii sunt beneficiarii.Cat despre scandaluri,cu siguranta lucrurile nu vor ramane asa iar Poliția ROZNOV este strict răspunzătoare datorita faptului ca la numeroaele plângeri a acceptat retragerea lor fara a tine seama de presiuni asupra victimelor sau alte aspecte.Cei din zona stiu realitatea.

  • Nu vorbi în necunosțintă de cauza ! Clubul a fost închiriat în urma acordului celor doua parti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular