ISSN 2457 - 3973

Descinderi în Piatra-Neamț și Girov la hoți din locuințe și societăți comerciale

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Girov, polițiști locali și jandarmi din cadrul G.M.J. Bacău au organizat o acțiune în sistem integrat, efectuând percheziții domiciliare la 8 adrese de pe raza municipiului Piatra Neamț și în comuna Girov, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de furt calificat.

Activitățile de documentare și investigare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au condus la identificarea a doi tineri de 17, respectiv 20 de ani și a unui bărbat de 37 de ani, din Piatra Neamț, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat din locuințe și din societăți comerciale.

”La data de 10 septembrie a.c., în urma cercetărilor realizate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, polițiștii au pus în aplicare 8 mandate de percheziție domiciliară pe raza localităților Piatra Neamț și Girov, în urma cărora prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională, de 60.000 de lei, a fost recuperat în procent de aproximativ 55%. În urma perchezițiilor efectuate, la sediul poliției au fost conduse 3 persoane, fiindu-le probate activitatea infracțională într-un număr de 8 dosare penale privind fapte de furt din locuințe și din societăți comerciale. În baza probatoriului administrat, cei trei au fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Cele trei persoane au fost prezentate Judecătoriei Piatra Neamț, fiind emise mandate de arestare preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Articolul anterior

Accident rutier cu victime în Piatra-Neamț

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc: ”Educația este o prioritate! Guvernul sprijină cu bani unitățile școlare pentru achiziția de tablete necesare elevilor!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.