ISSN 2457 - 3973

Detalii despre crima de la Piatra Șoimului! Victima – 51 ani, criminalul – 18 ani!

Bărbatul care a fost ucis, în noaptea de vineri spre sâmbătă (3/4 mai 2019), în comuna Piatra Șoimului l-a avut călău pe prietenul de pahar.

Surse din cadrul anchetei au declarat că cei 2 – victimă și agresor – au mers împreună pentru a consuma băuturi alcoolice la un bar care era închis. S-au luat la ceartă iar cel de 18 ani l-ar fi lovit, inițial, cu pumnii în zona feței. Bărbatul a încercat să plece dar tânărul a revenit cu o coadă pentru topor și i-a aplicat multiple lovituri în cap.

”Colegii mei, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, au stabilit că în jurul orei 23.00, un tânăr de 18 ani, din Poieni, com. Piatra-Soimului, ar fi lovit în zona capului un bărbat de 51 ani, din aceeași localitate, până când acesta a decedat. În urma acțiunii profesioniste a polițiștilor sub îndrumarea procurorului de caz, tânărul bănuit de comiterea faptei a fost prins si reținut. Acesta a fost introdus in Arestul IPJ Neamț”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, agentul șef adjunct Robert Costan.

Inițial s-a crezut că victima a fost ucisă cu un cuțit, dat fiind faptul că leziunile suferite au fost multiple, cu plăgi deschise.

Articolul anterior

Mai multe străzi din Piatra-Neamț rămân toată ziua de miercuri (8 mai) fără apă

Articolul următor

Se întâmplă în Neamț: Groapă pe stradă astupată cu știuleți!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.