ISSN 2457 - 3973

Din 28 februarie se fac programări on-line pentru înmatricularea mașinilor în Neamț!

Îcepând cu data de 28 februarie 2017 se fac programări online pentru înmatriculări pe site-ul Instituției Prefectului Neamț, a declarat, pentru newsallert.ro, comisarul Lucian Rusu, șeful Serviciului Public Comunitar de Permise și Înmatriculări Neamț.

Măsura vine pentru a elimina aglomerația care s-a creat la ghișeele instituției, de la începutul lunii februarie, odată cu eliminarea timbrului de mediu. Situația era una dificilă și pentru angajații serviciului dar și pentru oamenii care așteptau ore în șir la rând pentru a depune documentele.

Astfel, începând de marți, 28 februarie, prin intermediul soft-ului se va face programarea zilei și intervalului orar la care poate fi depusă documentația pentru înmatriculare. Solicitanții vor fi siguri că nu vor avea de așteptat mult timp la rând și că vor putea depune dosarele pentru înmatricularea autoturismelor.

Pentru a vă face o imagine asupra aglomerației de la acest serviciu în luna februarie, amintim că în perioada 1 februarie – 24 februarie au fost înmatriculate în județul Neamț 3540 de autovehicule, ceea ce înseamnă o medie de aproape 200 de autovehicule pe zi (exceptând zilele de sâmbătă și duminică în care nu se lucrează).

Read Previous

Un pietrean, pe locul 10 la un puternic turneu de internațional de șah cu 216 jucători!

Read Next

Vicele CJ Neamț, Ion Asaftei anunță: ”Noul director general al Apaserv este Victor Petcu Movilă”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *