ISSN 2457 - 3973

Directoarea Spitalului Județean Neamț, ucisă de soț, nu ceruse ordin de protecție

Anca Patriche, directoarea medicală a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, ucisă de soț în incinta unității, nu solicitase Poliției un ordin de protecție. Această informație a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, agentul șef adjunct Georgiana Moșu.

”De precizat este faptul că victima nu solicitase ordin de protecție față de acesta. De asemenea, în prealabil, nu ar fi depuse sesizări privind posibile acte de violență”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Cu toate acestea, între cei 2 au existat în nenumărate rânduri conflicte care s-au soldat în final cu intentarea divorțului de către Anca Patriche.

Procesul aflat pe rol i-a întunecat mințile criminalului care ar fi exercitat în ultima perioadă presiuni și amenințări asupra viitoarei sale victime.

Anca Patriche nu a depus nici o plângere și nici nu a solicitat un ordin de protecție, fie pentru că era terorizată de soțul ei, fie nu a luat în seamnă amenințările. Cert este că avea toate argumentele să solicite acest lucru iar Poliția ar fi întocmit un dosar în acest sens, pe care să îl prezinte Judecătoriei.

A sfârșit sub loviturile de cuțit ale soțului cu care se afla în divorț.

Crima a avut loc în biroul său de director medical al spitalului, unde se afla în prima sa zi de lucru.

Individul i-a aplicat 2 lovituri, una în copasă și una în gât, care i-au fost fatale.

Polițiștii l-au ridicat pe criminal direct de la locul faptei iar astăzi va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru omor calificat.

Articolul anterior

Cum va fi vremea în acest week-end în județul Neamț

Articolul următor

Tânăr prins drogat la volan în Săvinești

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *