ISSN 2457 - 3973

Dispensarul din Roznov, cum a fost și cum arată acum (foto-galerie)

Lucrările la Dispensarul uman din orașul Roznov se apropie de final.

Primărul Vasile Pavăl a declarat  amenajările au fost realizate conform standardelor.

„Investim continuu în sănătate pentru ca locuitorii orașului Roznov să aibă acces la servicii de sănătate în condiții decente și moderne. Dispensarul uman se apropie de finalitate cu lucrările de amenajare și renovare. La momentul actual, amenajările interioare s-au finalizat conform standardelor, astfel:

– Au fost efectuate lucrări de reparații capitale:
– Instalarea pardoselilor
– Lucrări de zugrăveli interioare
– Amenajarea a două grupuri sanitare pentru pacienți
– Amenajarea cabinetelor medicale și a unei săli de tratament
– Renovarea grupului sanitar destinat cadrelor medicale
– Reparații ale sistemul electric
– Proiectarea și realizarea sistemului de încălzire centralizat, prin racordarea la gaze naturale. Mulțumesc întregii echipe alături de care acest proiect se poate realiza în cele mai bune condiții: echipei constructoare, personalului administrativ și nu în ultimul rând cadrelor medicale înțelegătoare.
Dragi cetățeni, înțelegerea și răbdare dumneavoastră în desfășurarea acestui proiect ne oferă energia necesară să finalizăm în cel mai scurt timp lucrările de reparații la clădirea dispensarului. Curând, efortul dumneavoastră din aceste luni, prin mutarea temporară a activităților și necesităților medicale în clădirea Centrului de permanență se va traduce prin beneficiul unui Dispensar uman renovat, curat și sigur! Vom fi întotdeauna transparenți cu munca depusă în proiectele demarate, astfel că puteți vedea imaginea Dispensarului înainte și după demararea lucrărilor de reabilitare”, a declarat primarul Vasile Pavăl.

Primăria a adăugat că în funcție de condițiile meteorologice, șantierul va fi mutat la exterior în cel mai scurt timp.

În acest stadiu a fost elaborat un plan lucrări de anvelopare, urmat de reabilitarea căilor de acces și a rampei pentru persoane cu dizabilități, lucrările finalizându-se prin cosmetizarea și amenajarea curții interioare.

Articolul anterior

Autoturism căzut într-o râpă la Gârcina

Articolul următor

Deputatul Cozmanciuc: „Fondul de fonduri de capital de risc, finanțat prin PNRR, a devenit operațional!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.