ISSN 2457 - 3973

Doctorul Cătălin Denciu – cetățean de onoare al municipiului Piatra-Neamț (video)

Doctorului Ioan Cătălin Denciu i-a fost conferit, luni, titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Piatra-Neamț, prin votul în unanimitate a consilierilor locali, la propunerea primarului Andrei Carabelea.

Este un mod prin care locuitorii orașului își arată aprecierea față de medicul care a încercat să salveze pacienți din incendiul de la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

De asemenea, familiile a patru victime – care sunt din municipiul Piatra-Neamț – vor primi câte 10.000 lei ajutoare financiare din partea Consiliului Local. Celelalte victime nu sunt din Piatra-Neamț iar CL nu poate aloca ajutoare financiare.

Consilierul Florentina Moise a propus ca același ajutor să fie acordat și celor două cadre medicale din Piatra-Neamț care au fost rănite în incendiu (doctorul Pavel Borș și asistenta Geanina Șoltescu). Amendamentul nu a fost susținut prin vot de ceilalți consilieri locali pe motiv că nu există o fundamentare.

Pe tema acestui subiect vom reveni.

Ședința Consiliului Local Piatra-Neamț în care au fost aprobate, în unanimitate, aceste măsuri poate fi urmărită aici:

 

 

 

Articolul anterior

Lucian Micu anunță că demisionează (mâine) din funcția de manager al Spitalului

Articolul următor

Familiile victimelor din incendiul de la Spitalul Județean – scutite de contravaloarea serviciilor medico-legale

9 Commentarii

 • Este un lucru foarte bun, făcut de CL pentru titlul conferit medicului erou, dar și stimulentul financiar familiilor o îndoliate. Nimic nu poate înlocui pierderea suferita! Pentru cei plecați, DRUM DREPT SPRE LUMINA!!!

 • I se cuvine pe deplin aceasta onoare.Sa ii ajute bunul D.zeu sa se faca bine si sa nu ramana cu urmări,sa revina la munca căreia i s-a dedicat în totalitate

 • Doamne ajuta!

 • Merită…..chiar mai mult,deși ce a făcut niciodata in viata asta nu i va fi răsplătit…….așteptăm acest lucru chiar ma întrebam……,,nu o face nimeni???,,
  Chiar nu l-am cunoscut…spun asta pentru cîrcotași
  Un om pentru oameni …..mai rar….au mai fost acum 5ani la #Colectiv…
  Toți din secția de la ATI ….RESPECT
  Doamne ajută pentru toți

 • Mi-aș dori să apreciem oamenii nu doar când pățesc ceva! Mi se pare nedrept să primească bani doar patru familii din cele zece! Doar pentru că nu erau cetățeni ai orașului Piatra Neamț? Dar au murit în aceeași tragedie! Cred că și pentru celălalt doctor și asistentă ar fi trebuit găsită o soluție.

 • Merita, pacat de moment … asta nu merita, un om de o rara calitate umana si un profesionist desavarsit ! Stima, domnule doctor !

 • Respect!

 • Merită acest lucru! STIMĂ si respect pentru acest doctor! DOAMNE AJUTA tuturor!

 • Merită acest lucru! STIMĂ si respect pentru acest doctor! DOAMNE AJUTA!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *