ISSN 2457 - 3973

Doi amărâți fără casă și-au făcut o colibă în copac pe dealul Cozla

Un bărbat de 46 ani, din Piatra-Neamț și concubina acestuia, de 26 ani, din Roman – ambii fără un acoperiș deasupra capului, și-au improvizat din cartoane și crengi o colibă într-un copac de pe dealul Cozla. Aici i-a găsit polițiștii locali, dimineață la ora 06.00, în cadrul unei acțiuni pentru identificarea persoanelor fără adăpost și transportarea acestora la Centrul pentru persoane fără adăpost din cartierul Speranța.

Scopul raziei a fost atât social dar a avut și rolul de a dezafecta spațiile de ”locuit” improvizate, devenite adevărate focare de infecție.

”Joi, 21 martie, în jurul orei 06.00, un bărbat în vârstă de 46 de ani din Piatra Neamț și o femeie de 26 de ani din Roman, au fost găsiți într-o colibă amenajată într-un copac, pe dealul Cozla din Piatra Neamț.  Zona era plină de deșeuri, iar pentru a se încălzi, cei doi aprindeau focul, astfel existând riscul producerii de incendii care s-ar fi putut extinde și la casele de pe strada din imediata apropiere. Aceștia au fost  identificați și predați reprezentanților Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț pentru a fi cazați în Centrul pentru persoane fără adăpost din cartierul Speranța”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Piatra-Neamț.

O altă femeie, de 34 de ani, și un bărbat de 51 de ani, ambii din Piatra-Neamț, au fost găsiți miercuri dormind într-o centrală termică dezafectată de pe strada Grigore Ureche. După ce au fost identificați, cei doi au fost conduși la Centrul pentru persoane fără adăpost din Speranța, însă au refuzat cazarea în spațiul respectiv.

Articolul anterior

Aplicație gratuită a RAR pentru a afla istoricul oricărui autovehicul înregistrat în baza de date

Articolul următor

Incendii de vegetație uscată pe bandă rulantă în Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular