ISSN 2457 - 3973

Doi nemțeni din Guvern își fac bagajele!

Doi nemțeni propulsați în funcții de secretar de stat în Guvernul Ponta își fac bagajele și se pregătesc să se întoarcă acasă.

Primul care a ajuns în Executiv a fost Alin Antochi, membru al UNPR, propus de regretatul Culiță Tărâță în funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției. Alin Antochi a fost numit, în funcție, pe data de 28 martie 2014alin antochi

Pe data de 9 aprilie 2015, la propunerea lui Ionel Arsene, președinte al PSD Neamț, în funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a fost numit Iulian Jugan. iulian jugan

Cei doi secretari de stat vor rămâne pe funcții cel puțin încă două luni de zile. Asta pentru că, după nominalizarea de către președintele României a unui candidat la funcția de premier, acesta din urmă va propune un cabinet cu miniștri. Dacă viitorul guvern va trece de votul parlamentului, fiecare ministru își va face propria echipă cu secretari de stat, subsecretari de stat și directori de agenții.

În cazul unui viitor guvern de coalițe, există posibilitatea ca cele două ministere – al Justiției și al Mediului – să revină, pe baza negocierii, UNPR-ului respectiv ALDE și viitorii miniștri să fie actualii miniștri iar ei să păstreze structurile ministeriale. Sau nu!

Articolul anterior

Lista actualizată cu discotecile/cluburile din Neamț descoperite de ISU fără autorizație!

Articolul următor

Emil Boc, chemat la DNA în dosarul Udrea!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular