ISSN 2457 - 3973

Doi tineri din Piatra-Neamţ, prinşi în flagrant când ridicau colete cu cannabis şi metadonă

Doi tineri din Piatra-Neamţ au fost prinşi de procurorii DIICOT şi poliţiştii BCCO Neamţ în timp ce ridicau un colet cu cannbis şi metadonă.

Cei doi s-au prezentat la sediul unei firme de curierat de unde au preluat pachetele cu droguri, moment în care s-a produs flagrantul.

„Au fost depistate în flagrant delict două persoane, cu vârste de 22, respectiv 33 de ani, din Piatra Neamț,  în timp ce ar fi ridicat de la o firmă de curierat mai multe colete, în care se afla aproximativ 1 kilogram de substanță vegetală, cu aspect de cannabis și 75 ml de metadonă. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț, pentru audieri. În baza probatoriului administrat, față de aceastea, procurorul a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc, introducerea în țară și deținerea, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Judecătorii Tribunalului Neamţ au decis arestarea preventivă a celor doi pe o perioadă de 30 zile.

Suportul de specialitate al acţiunii a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități, au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

Articolul anterior

Accident rutier la Pipirig. O femeie din Moldova şi un bărbat din Italia au fost răniţi.

Articolul următor

Inspectorul şcolar general al ISJ Neamţ, Florentina Moise: Am pregătit cum se cuvine Olimpiada „Tinerii dezbat!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.