ISSN 2457 - 3973

Două cutremure au zguduit, miercuri, România

Un cutremur de 4 grade pe scara Richter s-a produs, miercuri, la ora 18.16 în zona seismică Galați. Adâncimea seismului a fost de 10,5 kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea orașelor Galați (11 km), Brăila (27 km), Măcin (33 km), Tîrgu Bujor (34 km) și Berești (56 km).

Miercuri dimineața, la ora la ora 11:11 a mai avut loc un cutremur cu magnitudinea de 3,7 pe scara Richter în județul Buzău, la o adâncime de 113,8 kilometri.

Săptămâna trecută, pe data de 8 august, în zona seismică Vrancea, județul Vrancea, s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 4,3 grade pe Richter, la o adâncime de 150 de kilometri.

De asemenea, în urmă cu două săptămâni, tot în zona seismică Vrancea, dar în județul Buzău, au mai avut loc două cutremure cu magnitudinea de 4,9 grade pe Richter (pe 2 august) și, respectiv de 4,6 grade (1 august).

Cel mai mare cutremur din acest an s-a produs în data de 8 februarie, în județul Buzău, la ora 17:08, și a avut o magnitudine de 5 grade pe Richter, seismul fiind resimțit și la București.

Articolul anterior

A fost aprobată documentația pentru licitația administrării Pieței Sf. Gheorghe din Piatra-Neamț

Articolul următor

Un nemțean conduce Jandarmeria Română

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *