ISSN 2457 - 3973

Dr. Alexandru Juncu a demisionat din funcția de director medical la Spitalul Județean

Doctorul Alexandru Juncu a demisionat din funcția de director medical al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. Surse din cadrul spitalului susțin că demisia acestuia vine ca urmare a lipsei de profesionalism a managementului dr. Ioan Lazăr dar şi a deciziilor unilaterale pe care le ia acesta. Se pare că demisia dr. Juncu va intra în vigoare după data de 29 iunie, dată la care are loc acreditarea spitalului de către Ministerul Sănătății.

Aşteptăm să vedem care va fi şi reacția preşedintelui Consiliului de Administrație a spitalului, Dan Vasile Constantin care a anunțat încă de acum o lună că va demisiona din aceleaşi motive.

 

(G. APETRII)

Articolul anterior

Leoreanu: Elena Udrea rămâne deputatul care a ajutat cel mai mult municipiul Roman!

Articolul următor

Armonie deplină la ALDE Neamț! Prima poză după fuziunea PC-PLR!

2 Commentarii

  • Personal, mă bucur. Este unul din cei mai buni și mai iubit medic, din Spitalul Județean! Funcția de director medical, îi răpea din timpul pe care-l acorda pacienților!
    Este doctorul care-i în primul rând OM, cu pacienții din toate păturile sociale! Să va dea Dumnezeu sănătate, domnule doctor!

  • Este doctorul care-i în primul rând OM, cu pacienții din toate păturile sociale! Să va dea Dumnezeu sănătate, domnule doctor! Dr Juncu la Neamt este Dumnezeu pe pamant.Dr Lazar sa plece o data sta ca un parazit atarnat de aceasta functie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular