ISSN 2457 - 3973

Dragoș Chitic a demisionat!

Anunț de ultimă oră, vineri seară, a primarului Dragoș Chitic. Într-o postare pe pagina sa de facebook, Dragoș Chitic a anunțat că a demisionat (a renunțat) la funcția de președinte al organizației PNL Piatra-Neamț. A explicat vag decizia și a motivat prin faptul că activitatea de primar are prioritate.

Surse din cadrul PNL susțin însă că decizia a fost luată în urma scandalului iscat de montarea ileagală de PMP  a 2 bannere electorale. În urma scandalului, PMP și-a întors voturile din Consiliul Local împotriva PNL.

“Am decis sa renunț la funcția de președinte al organizației PNL Piatra Neamț, pentru a acoperi mai mult din activitatea administrativă. Implementarea numeroaselor proiecte de dezvoltare pregatite pentru oras, mare parte prin absorbtie de fonduri europene, asigurarea unor servicii publice de calitate si preocuparea in asigurarea resurselor necesare pentru o functionare administrativa performanta, necesita alocari mari de timp si energie din partea mea. Tin mult si la Primaria Piatra Neamt si la PNL, imi doresc ca ambele sa functioneze cu eficienta maxima, iar decizia mea exact asta are ca scop”, a scris Dragoș Chitic. 

Nu este clar cine conduce în acest moment ca interimar organizația PNL Piatra-Neamț. Însă decizia lui Dragoș Chitic de a demisiona din fruntea organizației municipale în pre-campania electorală pentru parlamentare, ar putea diminua considerabil scorul pe care îl va obține PNL la Piatra-Neamț (și pentru care nu va răspunde nimeni) și implicit scorul pe județ pentru care răspunde președintele Mugur Cozmanciuc.

Articolul anterior

Din ceruri, Floris continuă faptele bune! Bani donați pentru bebelușii care au nevoie de lapte!

Articolul următor

Teodorescu (PNL): ”Demisia lui Dragoș Chitic, un act de curaj! Nu a renunțat la lupta împotriva PSD!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *