NewsAllert :

Recidivă penală la Roznov, a lui Ionel Ciubotaru?! Sesizare la ANI pentru conflict de interese! Ar fi dat pășunea în concesiune ginerelui!

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

  • 26 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Dragoș Chitic: ”Deschiderea anului școlar în condiții de maximă siguranță pentru elevi – prioritate zero în această perioadă”

Primăria Piatra-Neamț depune toate eforturile pentru pregătirea deschiderii anului școlar în 14 septembrie, în condiții de maximă siguranță pentru elevi și cadre didactice. S-a centralizat necesarul financiar comunicat de unitățile școlare din Piatra-Neamț pentru asigurarea măsurilor de protecție și funcționare în condițiile speciale cauzate de coronavirus, care este de aproximativ 700.000 lei, fonduri care vor fi asigurate prin rectificarea bugetară din ședinta consiliului local de astăzi.

„Suntem în contact permanent cu directorii unităților școlare și cu Inspectoratul Școlar pentru a pregăti școlile în vederea deschiderii în data de 14 septembrie, în condiții optime. În urma discuțiilor pe care le-am purtat, se conturează pentru școlile din Piatra-Neamț o variantă de funcționare mixtă: pe rând, jumătate din elevi vor fi prezenți fizic la școală, iar cealaltă jumătate vor desfășura cursurile online. Pentru clasele terminale,  dar și pentru învățământul primar, acolo unde există suficient spațiu, cursurile se vor desfășura cu prezența fizică la școală a tuturor elevilor, aplicându-se măsuri speciale de distanțare socială. Varianta finală în care se vor desfășura cursurile urmează să fie  decisă de autoritățile competente guvernamentale prin instituțiile subordonate de la nivel local. Le mulțumesc diectorilor unităților școlare și cadrelor didactice implicate pentru asigurarea celor mai sigure condiții pentru desfășurarea cursurilor. Solicit tuturor factorilor implicați în deschiderea în siguranță a cursurilor școlare din acest an să se mobilizeze exemplar pentru a trece cu brio acest test. Îi asigur, în același timp, de susținerea și implicarea mea și a municipalității pietrene, pentru a oferi elevilor cele mai bune și sigure condiții de învățământ în noul an școlar”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Articolul anterior

Primăria Piatra-Neamț – Anunț privind ordinea pe panourile de afișaj electoral

Articolul următor

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc: Nemțenii au dreptul să știe adevărul!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *