ISSN 2457 - 3973

Dragoș Chitic (PMP): ”Ca primar de Piatra-Neamț, am atras 53 milioane euro – fonduri europene!”

Fostul primar al municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, candidează din partea PMP Neamț pentru un mandat de senator al României.
Fostul edil a declarat că în calitate de parlamentar va propune o serie de proiecte care să readucă normalitatea, așa cum a făcut-o la Primăria Piatra-Neamț.
”Pe 6 decembrie avem șansa să mișcăm România înainte! În perioada mandatului meu de primar al municipiului Piatra Neamț am instaurat normalitatea în administrație și am atras peste 53 de milioane de euro, bani europeni. În Parlament este nevoie de oameni cu experiență administrativă, serioși, capabili să rezolve problemele țării și să gestioneze eficient situațiile de criză. Și mai este nevoie în Parlament de oameni care să iubească România și care să se bată pentru ca țării să-i fie bine. Eu și colegii mei din PMP știm ce-și doresc românii. O țară normală, fără pensii speciale pentru politicieni și cu maxim 300 de parlamentari. O țară în care educația și sănătatea populației să reprezinte cu adevarat priorități naționale. O țară de al cărei prezent să fie mândri, o țară în care să se simtă respectați și în siguranță. Proiectele noastre pentru Neamț și pentru România răspund dorințelor și nevoilor cetățenilor de bună credință ai acestei țări. Ca primar am fost alături de fiecare pietrean. Ca parlamentar voi fi alaturi de fiecare român. Sunt Dragoș Chitic și deschid lista PMP Neamț pentru Senatul României. Vin în fața dumneavoastră având convingerea că oamenii onești pot face România bine”, a declarat Dragoș Chitic.
Lista la Camera Deputaților este deschisă de președintele PMP Neamț, Bogdan Gavrilescu.

Articolul anterior

VIDEO Agresorul unei femei – urmărit cu mașina de polițiștii din Neamț! Un parlamentar USR a sunat la 112!

Articolul următor

Florentina Moise (PSD Neamț): Doamna Calista numără ca „Într-o scrisoare pierdută“…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.