ISSN 2457 - 3973

Dragoş Chitic se pregăteşte să revină la conducerea PNL Piatra-Neamţ! Biroul politic local a fost dizolvat!

Biroul local de conducere al organizaţiei PNL Piatra-Neamţ a fost dizolvat, vineri, prin decizia Biroului Politic Judeţean al PNL Neamţ.

Anunţul a fost făcut de preşedintele organizaţiei judeţene, deputatul Mugur Cozmanciuc, în urma analizei făcute pe motivele demisiei din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a primarului Dragoş Chitic.

Cozmanciuc a spus că a propus ca funcţia de preşedinte interimar al PNL Piatra-Neamţ să fie preluată de unul dintre cei doi prim-vicepreşedinţi însă nici Constantin Teodorescu şi nici Romel Bîrjoveanu nu au dorit acest lucru.

Astfel s-a ajuns în situaţia ca PNL Piatra-Neamţ să nu aibă deocamdată niciun organ de conducere.

”Ca urmare a demisiei primarului Dragoş Chitic, am convenit în Biroul Politic Judeţea ca formula de viitor să fie stabilită săptămâna viitoare Am avut o dezbatere lungă de două ore şi jumătate în care am întrebat cine doreşte să preia conducerea. Dacă vrea, conform statutului, unul din cei 2 prim-vicepreşedinţi. Nimeni nu a vrut. Astăzi şi-a încheiat activitatea şi actualul birou politic local. Săptămâna viitoare vom avea o întâlnire cu organizaţia municipală pentru a găsit formula de conducere”, a declarat preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc.

”Forţa unei echipe vine din scopuri, obiective şi atitudini comune şi se manifestă mai ales în clipe dificile. În urma deciziilor de astăzi, PNL a ieşit întărit, ca o echipă unită şi am mare încredere că Dragoş Chitic face parte integrantă din aceasă echipă. Am încredere că vom scoate un scor foarte bun la alegerile europarlamentare atâta timp cât vom face ca fiecare membru să lucreze la capacitate maximă”, a declarat senatorul Eugen Ţapu Nazare.

”A fost o discuţie constructivă care s-a finaliat cu un mesaj de unitate din partea partidului. Sunt convins că se va genera o formulă care să ajute PNL să funcţioneze mai bine. Gestul meu nu şi-a propus niciodată să facă rău PNL ci îşi doreşte ca PNL să funcţioneze mai bine”, a explicat primarul Dragoş Chitic.

Cel mai probabil, soluţia care va fi adoptată săptămâna viitoare este aceea ca primarul Dragoş Chitic să preia ca interimar conducerea PNL Piatra-Neamţ şi să îşi formeze propriul birou politic local.

Totodată, PNL Neamţ a anunţat că îl va susţine pe Dragoş Chitic pentru un nou mandat de primar dacă acesta îşi va dori.

Demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL Piatra-Neamţ a lui Dragoş Chitic a venit în urma unor dispute cu o parte dintre membrii biroului politic municipal.

Read Previous

Și-au împușcat prietenul ”accidental” cu pistolul

Read Next

Controale ale Poliţiei Locale în baruri: 21 elevi ghinionişti, găsiţi în timpul orelor la băut sau păcănele!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *