ISSN 2457 - 3973

Drama unei tinere din Neamț: tâlhărită și la un pas să fie violată! A fost salvată în ultima clipă!

O tânără în vârstă de 27 ani din județul Neamț a trăit momente dramatice în ultima zi a lunii iunie.

În timp ce se îndrepta spre casă a fost acostată de un individ de 23 de ani caer i-a propus să meargă cu el și să întrețină relații sexuale.

Tânăra a refuzat și a grăbit pasul dar a fost prinsă imediat de individ și de aici a început calvarul.

”La data de 30 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără a fost victima unei tâlhării. În baza activităților investigative complexe realizate în cauză, s-a reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un tânăr de 23 de ani, din localitatea Horia, care ar fi acostat o tânără de 27 de ani, în timp ce se deplasa pe raza localității Ion Creangă, și i-ar fi propus să îl însoțească într-o zonă din apropiere. Întrucât aceasta a refuzat, continuându-și deplasarea, tânărul ar fi lovit-o și ar fi tras-o sub un pod din proximitatea râului Siret”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, agentul Georgiana Moșu.

Tânăra a scăpat ca prin urechile acului să fie violată, spun polițiștii.

”La scurt timp, activitatea infracțională a celui în cauză a fost întreruptă de sosirea unui autoturism în apropiere, moment în care tânărul ar fi smuls din mâna tinerei telefonul mobil, părăsind locul faptei”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe individ. Acesta este cercetat pentru tentativă de viol și tâlhărie și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Cozmanciuc, președinte PNL Neamț: ”De astăzi piaţa gazelor naturale este liberalizată. Românii ar trebui să plătească facturi cu 10-15% mai mici”

Articolul următor

Bacalaureat 2020 Neamț: Au fost depuse peste 1.600 de contestații! Cele mai multe, la Limba și literatura română!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *