ISSN 2457 - 3973

Dughir: Pompăm la maxim apă în sistem! Este un consum uriaş! Patru puncte de distribuție a apei în Dărmăneşti!

Directorul Companiei ApaServ a declarat, sâmbătă, pentru newsallert.ro, că de ieri seară, odată cu remedierea avariei la magistrală, se pompează apă în sistem din ambele aducțiuni.

„Noi pompăm la maxim în sistem încă de ieri dar rezervoarele sunt goale, consumul este uriaş şi durează până se echilibrează. Mai sunt câteva zone în Dărmăneşti unde instalațiile nu au presiune. Noi estimăm că până diseară se va rezolva situația dar repet, depinde şi de consum ca să nu fie mai mare decât capacitatea de încărcare a instalațiilor”, a declarat Ionuț Cătălin Dughir, directorul general al ApaServ.

Compania a solicitat ISU Neamț să deplaseze autospeciale cu apă în Dărmăneşti pentru a deservi populația cu apă potabilă.

Potrivit directorului ApaServ, sâmbătă, autospecialele sunt în Dărmăneşti în zona Lidl, pe strada Ana Ipătescu, în zona Pieței Dărmăneşti şi la Biserica Catolică.

Cei de la ISU Neamț susțin că punctele de alimentare sunt la blocul 40 de pe Aleea Ulmilor, în parcare la magazinul Adridan şi pe strada Nufărului (zona Calea Romanului).

Este cea mai mare criză a apei cu care locuitorii municipiului Piatra Neamț s-au confruntat în utimii 40 de ani!

Articolul anterior

E prea de tot! Până la ora 19.00 sigur nu este apă la robinete!!! Ar putea apărea şi alte avarii!!!

Articolul următor

COMUNICAT DE PRESĂ APASERV (12.03.2016)

12 Commentarii

 • Pompati în salariile voastre incompetenților, umiliți pietrenii cu nesimțirea voastra

 • Acest director trebuie sa demisionez…fara dar si poate! Haidetimsa facem greva de palta la urmatoare factura de apaserv,numai la buzunar putem sa le ardem!

 • Voi cei de la Newsallert : faceti niste scandal si voi ! Ajutati bietii oameni ! Macar cu presiunea voastra pe nesimtitii astia !!! Domnul Dughir : ia pompeaza-te matale putin afara ! Ca am vazut ce poti !!!

 • Nu e consum urias,ca asta noapte nu a stat nimeni sa consume,nu bagati presiune,daca nu s-a reusit umplerea,cat nu a fost consum!

 • Nu vrem doar comunicate lansate spre linistirea populatiei!
  1. Vrem ca cei de la aceasta companie sa publice pe site-ul lor harta retelei de apa (daca au asa ceva), cu fiecare zona a orasului si sursele de apa, punctele de captare, etc.
  2. Vrem sa fim anuntati in timp util cand au loc avarii! Nu cum s-a intamplat de aceasta data: cei care au avut cunostinte, neamuri, amici care lucreaza la apaserv, au stiut ca se opreste apa si si-au putut face rezerve de apa pentru wc.
  3. Vrem sa-i vedem pe cei care conduc acest oras/judet ca stiu situatia reala! Nu vrem sa vedem intalniri cu ridicari din umeri si sprancene spre a face impresie pre-electorala!
  4. Vrem sa cunoastem implicarea activa a fiecarui membru AGA si CA de la aceasta societate: ce-a propus, ce-a pus in practica. Sa-si justifice indemnizatiile si salariile!

  Situatiile ca cea din aceasta saptamana sunt antetate la sanatatea publica. Prin urmare, conform Constitutiei acestei tari, noua, prostilor de rand, trebuie sa ni se respecte dreptul la sanatate si viata! Iar autoritatile (DSP, Prefectura, etc) au obligatia sa ne informeze! Tot legea spune asta!
  Restul e circ! De cea mai joasa speta!
  Nu va jucati cu sanatatea si rabdarea cetatenilor, domnilor si doamnelor! Nu respectati legea! Stiati asta?

 • Suntem prea buni compania apa serv sr trebui data in judecata de toti consumatorii neanuntati neprotejati si lasati de izbeliste am ajuns ffe risul lor miine poimane ne trezim ca vor mari tariful ls apa deja este prea mare chiar nesimtit de mare nu stiu decit sa incaseze bani nu fac nimic pentru intretinerea echipamentelor stiti cum repara coloanele de apa ?cu cep de lemn batut fortat si mansoane de cauciuc peste putin timp apare alta fisura si se mai pling de echipamente invechite? Sa le schimbe ca bani au echipamentele facute petimpurile cele criticate scot bani buni si acum? Domnule director dv aveti apa ?pe
  Gircina ati distribuit apa ?locuitorii sa bea din riul
  Cuiejdi cca etot una fintinile nu sunt folosite deoarece majorittatea sunt conectati la retea deci ma inclin in fata grijii tuturor autoritatilor nesimtire nepasare neprofesionaslismcei trei
  N care conduc
  Romania rusine

 • NESIMȚIȚILOR APA SERV PIATRA NEAMȚ , LA GUNOI CU VOI TOATĂ CONDUCEREA .CU SALARII NESIMȚITE …ȘI PREȚUL APEI POTABILE CEL MAI SCUMP , INCOMPETENȚILOR
  JAVRE ORDINARE , CEI DE LA CONDUCEREA SOCIETĂȚII

 • Cred că se echilibrează vreo 3 zile că la ORION tot nu curge apa

 • BAI HOTILOR DE BANI PUBLICI IA POMPATI MAI PUTIN PE UNDE STAU ASTIA CU OUA DE STRUTZ CARE SE VAD PRIMARI SI NU MAI STIU CE DRACU, FIINCA SUNTETI PARIA SOCIETATII1 PROASTA ESTE LUMEA CA NU IESE SA VA RUPA SPINARILE CU PARII, DERBEDEILOR ORDINARI CARE SUNTETI!! LA PUSCARIE CU VOI CA ATI MANCAT SUFLETELE OAMENILOR!!

 • Is curios cine va plăti toate pierderile pe această perioadă

 • Au golit si rezervoarele de la turturesti au luat apa fara sa anunte nu a raspuns la dipecerat si azi mi sa spus ca mai stam o saptamina fara apa rusine sa le fie iau salarii enorme si nu fac nimic pentru oras si comune!

 • La Garcina cand vom avea apa?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular