ISSN 2457 - 3973

Duminică neagră în Neamț! Trei morți subite: un tânăr de 25 ani, o avocată de 49 ani și președintele unui ONG (amănunte)

Duminică neagră, astăzi, în ultima zi a lunii mai. Trei morți subite au îndurerat tot atâtea familii și au șocat zeci de mii de oameni.

Dimineața a început tragic după ce un tânăr de 25 ani, unicul fiu al unei familii din Dămuc, a murit într-un accident rutier. La volanul mașinii se afla prietenu său, cu un an mai tânăr, care consumase băuturi alcoolice toată noaptea. Într-o curbă a pierdut controlul mașinii și a intrat într-o autoremorcă parcată regulamentar în afara părții carosabile. Pasagerul a decedat pe loc iar șoferul a fost transportat la spital, cu traumatism cranio-cerebral. Avea o alcoolemie de peste 1,2 la mie.

La prânz, în jurul orei 12,00, o altă știre șoca mediul social din județul Neamț. Florin Pîclea, președintele Crucii Roșii, a decedat la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț unde fusese internat, în urmă cu 3 săptămâni, infectat cu noul coronavirus. Tot în spital a fost depistat, în urma analizelor, că suferea de diabet, boală care a fost agravată de noul coronavirus și i-a provocat decesul. Avea 64 de ani iar de 18 ani conducea Crucea Roșie Neamț.

Două ore mai târziu, decesul avocatei Monica Anton venea ca un trăznet peste miile de nemțeni care au cunoscut-o. Fost viceprimar al municipiului Piatra-Neamț, Monica Anton s-a implicat și în viața politică a județului, fiind președinta organizației PP-DD Piatra-Neamț și apoi membru al PNL Neamț.

Monica Anton a fost găsită decedată în baia casei sale din localitatea Bistrița (comuna Alexandru cel Bun). Medicii sosiți la fața locului nu au reușit să o resusciteze. Pe 15 iulie, Monica Anton urma să împlinească 50 de ani.

 

Articolul anterior

Președintele Crucii Roșii Neamț, Florin Pîclea, a murit astăzi în Spitalul Județean

Articolul următor

Eugen Țapu-Nazare, senator PNL Neamț: ”Sprijinim prin măsuri concrete mediul de afaceri”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *