ISSN 2457 - 3973

Dumitru Furtună – primarul care va aduce liniștea și prosperitatea la Poiana Teiului

Comuna Poiana Teiului a fost măcinată, în ultimii 4 ani, de lupte interne pentru a pune mâna pe putere și pe resurse.

Primarul și viceprimarul, ambii aleși de la PSD, au scos securea războiului imediat după alegerile din 2016.

Comuna Poiana Teiului a ajuns în presa județeană și cea națională din cauza acestor conflicte care în timp s-au acutizat. În loc să își dea mâna pentru a face lucruri bune pentru oamenii din localitate, primarul și viceprimarul au transformat Primăria pe post de ”câmp de luptă” pentru propriile interese. Iar victime colaterale au fost și locuitorii din Poiana Teiului.

Totul a culminat cu ziua de luni, 14 septembrie, atunci când directoarea Școlii din Poiana Teiului a intrat în concediu medical însă toată lumea știe că de fapt este implicată în campania electorală.

De cealaltă parte, în curtea primăriei stă al treilea microbuz școlar fără să fie folosit de copiii care au atâta nevoie de el pentru a fi duși la școală.

Toate aceste nereguli și scandaluri trebuie să înceteze și există o singură șansă, pe 27 septembrie, și o singură soluție: primar Dumitru Furtună (BIL).

”Câteva rânduri despre mine, omul care privește la un viitor înfloritor. Cunoscut sub numele de Dumitru Furtună (BIL), m-am născut și am crescut în frumoasa comună de pe valea Bistriței, Poiana Teiului mai exact in satul Galu. În ceea ce privește studiile, am absolvit Liceul Teoretic ”Mihail Sadoveanu” Borca, iar mai apoi m-am calificat drept tehnician silvic, asta aducându-mi plusuri in bună gestionare a firmelor de exploatare forestieră unde am fost numit în funcția de maistru. Calificarea de tehnician veterinar mi-a oferit oportunitatea de a-mi construi doua stâni europene care an de an își așteptă turiștii. Sunt pregătit să mă dedic comunei și locuitorilor din Poiana Teiului, să îmi pun toată experiența în slujba oamenilor. Alături de Mugur Cozmanciuc, în calitate de președinte al Consiliului Județean Neamț, vom crește nivelul de trai al tuturor locuitorilor din Poiana Teiului prin proiectele cu fonduri europene pe care le avem pregătite. Voi prezenta, zilele viitoare, toate proiectele pe care echipa PNL de la Poiana Teiului, alături de cea de la județ, cu Mugur  Cozmanciuc președinte al Consiliului Județean Neamț și cu Guvernul PNL le vom implementa în toate satele din Poiana Teiului”, a declarat Dumitru Furtună, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Poiana Teiului.

”Am încredere în Dumitru Furtună că va fi primarul de care au nevoie locuitorii comunei Poianan Teiului. Voi fi aproape de el în calitate de președinte al Consiliului Județean Neamț și îi voi sprijini toate proiectele pe care le are pregătite atât cu fonduri europene cât și cu fonduri guvernamentale și de la Consiliul Județean. Poiana Teiului merită să fie o comună la nivel european și sunt convins că Dumitru Furtună va acest acest lucru posibil”, a declarat Mugur Cozmanciuc, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Neamț.

Articolul anterior

Raportul primarului Dragoș Chitic, 2016 – 2020

Articolul următor

Dragoş Chitic: „Cinematograful Cozla va reveni la gloria de altădată, cu fonduri europene”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *