ISSN 2457 - 3973

Echipa PMP pentru Primăria Piatra-Neamț: Gavrilescu, primar – Sauciuc, viceprimar!

Conducerea PMP Piatra-Neamț și-a prezentat, vineri, candidații pentru alegerile locale. Evident, cea mai importantă candidatură este cea pentru funcția de primar.

Președintele organizației județene, viceprimarul Bogdan Gavrilescu, este cel care va fi candidatul partidului.

De remarcat este faptul că Gavrilescu s-a prezentat alături de candidații la Consiliul Local dar și de ”mâna dreaptă” pe care o va avea dacă va câștiga fotoliul de primar.

În această postură a fost nominalizat președintele organizației PMP Piatra-Neamț, Cristi Sauciuc (director al societății Salubritas S.A.).

Sauciuc are nominalizarea clară pentru postul de viceprimar și, din câte am aflat, va fi ales în această funcție dacă se va realiza o majoritate cu un alt partid, pe baza negocierilor.

Asta chiar dacă Bogdan Gavrilescu nu va câștiga funcția de primar pentru că, liderul PMP Neamț are în buzunar alte 2 opțiuni: un post de vicepreședinte la Consiliul Județean Neamț și mai ales funcția de deputat.

Cert este că PMP Piatra-Neamț, la fel ca și organizația județeană, și-a propus un scor ”cu 2 cifre” iar președintele Cristian Sauciuc este convins că va fi realizat.

”Un rezultat cu 2 cifre este realizabil și cred în acest obiectiv. Vom vedea cu ce cifră va începe acest scor, poate cu 1, poate cu 2. Dar sigur va fi din 2 cifre. Am venit în acest partid în 2013, am muncit la construcția acestui partid și nu voi pleca niciodată de aici”, a declarat președintele PMP Piatra-Neamț, Cristi Sauciuc.

La rândul său, Bogdan Gavrilescu – președintele organizației județene a declarat că îi acordă toată încrederea lui Sauciuc.

Cristi Sauciuc, așa cum a dat dovadă că poate să fie un om care să sudeze echipa de la Piatra-Neamț, un om care a fost alături de mine în construcția acestei echipe, cu siguranță are susținerea mea totală. Și îl văd în viitor mâna mea dreaptă la Primăria Piatra-Neamț, ca viceprimar”, a declarat Bogdan Gavrilescu.

 

 

 

Articolul anterior

Depistați rupți de beți la volan, în Piatra-Neamț și Bălțătești! Unul a făcut accident!

Articolul următor

Cartierul Mărceni-Bicaz, lăsat fără apă de o săptămână! Oamenii au plătit restanțele dar Apaserv a ”uitat” să îi rebranșeze!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *