ISSN 2457 - 3973

Echipa PNL Roznov, determinată să câștige Primăria și să înlăture blatul PSD-PRO România

Liberalii din Roznov s-au întâlnit, sâmbătă, cu președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, pentru a stabili ultimele detalii pentru pre-campania electorală.

Surse apropiate organizației au declarat pentru newallert.ro că echipa PNL Roznov este determinată să câștige Primăria la alegerile din vara anului 2020, și să pună punct dominației inutille de 20 de ani a primarului Ionel Ciubotaru.

”Este strigător la cer că la Roznov nu a fost accesat nici un proiect european, că în continuare avem drumuri pline de gloduri, că proiectul privind gazul metan este o bătaie de joc, că nici măcar un grup sanitar la școala din Slobozia nu a fost construit deși erau fonduri. După 5 mandate de primar în care nu a făcut nimic, Ionel Ciubotaru trebuie să plece acasă și să se ocupe de afacerile familiei. Iar în urma lui să iasă la iveală tot! Sunt multe, prea multe, pe care le vom face publice în curând. Roznovenilor le-a ajuns cuțitul la os! Roznovenii au nevoie de un primar care știe, poate și vrea să facă un oraș european”, ne-a declarat sursa citată.

Deși au existat frământări în ultima perioadă în organizația PNL Roznov, se pare că acestea au luat sfârșit odată cu întâlnirea organizată, sâmbătă, de președintele organizației județene, deputatul Mugur Cozmanciuc. Au fost prezenți alături de deputatul Cozmanciuc și președintele interimar, Daniel Vasiliu, dar și consilierii locali și toată echipa liberală din Roznov, care a câștigat alegerile prezidențiale și care va câștiga Primăria.

Se pare că a fost stabilită și echipa primar-viceprimar la Roznov, dar și lista cu cei care vor candida la Consiliul Local. Sursa noastră nu a dorit să precizeze numele acestora dar a subliniat că toată echipa PNL Roznov are un cuvânt de spus în viitoare administrație.

Însă, dincolo de aceste aspecte, faptul că echipa a fost consolidată pare cel mai mare câștig.

Tensiunile se acutizează însă în organizația PSD Roznov, acolo unde președintele Constantin Hodor și-a dat seama că ”a fost dus cu preșul”. De ce? Pentru că actualul primar Ionel Ciubotaru ar urma să candideze din partea PSD, sau măcar susținut de PSD, pentru un nou mandat de primar. Asta deși conducerea PSD Neamț i-a promis lui Constantin Hodor (alias Dinel) că va fi candidatul la funcția de primar.

Care, la rândul său, începuse să negocieze liste de consilieri locali, fără să știe că de fapt … negociază în gol…

Un prim pas al împăcării a fost anunțat chiar de președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, care a scris pe pagina lui de facebook: ”Consiliul Județean Neamț va susține unele cheltuieli ale Căminului pentru persoane vârstnice Roznov, pentru perioada februarie – decembrie 2020, urmând să achite de la bugetul județului suma de 400.000 de lei”.

Așadar, după ședințele Consiliului Local Roznov în care PSD își trimitea prefectul ca să pedepsească pe ”fiul risipitor”, lucrurile se îmbunează brusc iar robinetul se deschide și curg 400.000 lei către o instituție din subordinea Primăriei Roznov.

Deci ssocial-democrații din Roznov se văd în postura de a bate palma din nou (forțat), sau fără să știe, cu fostul/actualul lor coleg Nelu Ciubotaru, pe care îl blamau până în urmă cu câteva zile.

Ce să mai înțeleagă roznovenii din povestea asta? Vom vedea la alegerile din această vară!

p

Articolul anterior

Fosul comisar șef DNA Mihai Pavel, candidează pentru Consiliul Local Piatra-Neamț! Iată cum vede clasa politică din exterior și interior!

Articolul următor

Senatorul Emilia Arcan: La multe primăveri minunate!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *