ISSN 2457 - 3973

Emilia Arcan – candidat PRO România la președinția CJ Neamț: “Experiență, Integritate, Viziune”

“Experiență, Integritate, Viziune”, sunt principalele calități pe care senatorul Emilia Arcan, candidat PRO România la președinția Consiliului Județean Neamț, spune că le are.

“Sunt mai mult decât niște simple cuvinte. Sunt reperele unei cariere politice în slujba nemțenilor. V-am reprezentat atât la Consiliul Județean cât și în Parlamentul României cu cinste, onoare, corectitudine și implicare, unde am făcut tot ceea ce mi-a stat în putere să vă reprezint”, a declarat Emilia Arcan.

Senatorul PRO România a adăugat ca trăim vremuri tulburi, în care e nevoie mai mult ca oricând de oameni onești, cu inițiativă, cu viziune și implicare.

“Sunt vremuri în care decizia este, mai mult ca oricând, la nivel local. De la începerea școlilor, la programele de sănătate, de dezvoltare locală, totul trebuie decis rapid, pe baze fundamentate. Este timpul ca județul Neamț să se remarce, să își exploateze atuurile umane, economice, turistice, poziția geografică. Este timpul să atragem bani europeni, să dezvoltăm și să susținem oamenii de afaceri, să ajutăm familiile sărace, cu mulți copii, bătrânii, pe cei aflați în suferință. Să construim cu adevărat, nu cu lozinci false. Astăzi vă anunț, cu determinare, cu mândrie și speranță în bine, că voi candida la președinția Consiliului Județean Neamț, din partea partidului Pro România. Voi demonstra că se poate! Că putem fi ProNeamț, PRONemțeni, PROcetățeni”, a spus Emilia Arcan.

Emilia Arcan a explicat că are alături, în afară de echipa PRO Neamț, și oameni de business, specialiști în administrație, profesori, cadre medicale, dar și oameni simpli, “cu mult har și dorință de schimbare”.

“Sunt o femeie puternică, o mamă, soție și o bunică fericită. Vreau ca, împreună cu familia mea și cu dumneavoastră să trăim într-un județ prosper, cu un nivel de trai în creștere și cu o viziune clară despre viitor. Vă mulțumesc, de pe acum, pentru suportul dumneavoastră și vă asigur că voi rămâne același om corect, cu respect și iubire de oameni, dăruit în slujba comunității nemțene”, a menționat Emilia Arcan.

Emilia Arcan a fost consilier județean, vicepreședinte al CJ Neamț dar și președinte al CJ Neamț, toate trei în mandatul 2012 – 2016.

În 2016 a fost aleasă senator iar anul acesta s-a alăturat echipei PRO România și candidează pentru președinția Consiliului Județean Neamț.

Articolul anterior

Incendiu într-o garsonieră din Piatra-Neamț. Locatarii din bloc s-au autoevacuat!

Articolul următor

Date noi despre incendiul de vineri seara dintr-un bloc din Piatra-Neamț. Zeci de oameni, evacuați!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *