ISSN 2457 - 3973

Emilia Arcan: ”Nu am votat autonomia Ținutului Secuiesc! Așa ceva nu se va întâmpla!”

Senatorul PSD Neamț Emilia Arcan a declarat, miercuri, la finalul ședinței Senatului, că a respins prin vot autonomia Ținutului Secuiesc.

Parlamentarul nemțean a subliniat că și-a prezentat publică această poziție în mai multe intervenții și nu va susține niciodată o altă formă etnică de autonomie pe teritoriul României.

”Este o initiativă legislativă antiromânească și neconstitutională care încalcă atributele fundamentale ale statului român și care nu va deveni niciodată lege prin votul meu! PSD a votat ÎMPOTRIVA acestui proiect de lege, Senatul României, cameră decizională și aștept cu interes ca legea să fie promulgată de către Președintele Iohanis. Faptul că legea a trecut în mod tacit de Camera Deputaților, nu înseamnă că PSD este de acord cu această inițiativă legislstivă”, a declarat senatorul Emilia Arcan.

Parlamentarul social-democrat a adăugat că ”a sosit momentul” ca PSD să reacționeze public și să închidă o dată pentru totdeauna subiectul autonomiei solicitate în fiecare an de către UDMR și folosit în scop electoral de PNL.

”Asa ceva nu se va întâmpla, atât timp cât PSD este reprezentat în Parlamentul României și nu va exista un Ținut Secuiesc și nicio altă formă de autonomie etnică pe teritoriul țării noastre”, a mai spus Emilia Arcan, senator al PSD Neamț.

Articolul anterior

PSD cedează Ardealul la fel cum a cedat Cheile Bicazului! Cozmanciuc: ”PSD face înțelegeri pe sub masă cu UDMR!”

Articolul următor

Sprijin pentru maicile de la Mănăstirea Agapia după incendiul de marți

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *