ISSN 2457 - 3973

Emilia Arcan, despre efectele Legii salarizării unice: ”Nu vom mai auzi de specialiști care se murdăresc cu șpăgi!”

Senatorul PSD Emilia Arcan crede că Legea salarizării unitare va genera, prin creșterile salariale din sistemul bugetar, și alte efecte pozitive. Parlamentarul a spus într-o postare pe pagina sa de socializare că un nivel salarial real îi va diminua mult corupția.
”O lege mult așteptată, care aduce creșteri fără precedent ale veniturilor unora dintre români, a trecut săptămâna aceasta de votul Senatului României. S-au împotrivit cei din opoziție, care în loc de creştere economică vor austeritate, în loc de prosperitate vor tăierea salariilor! Acum aștept ca toți beneficiarii acestei legi, să demonstreze că merită banii! Medici, cadre didactice, funcționari publici, angajați ai altor instituții ale statului, au datoria morală de a-și face pe deplin datoria și de a demonstra, prin activitatea lor, că merită până la ultimul leu pe statul de plată. Nu vreau să spun că până acum salariile s-au dat pe nemuncă, ba, dimpotrivă, poate erau prea mici în comparație cu efortul depus! Dar după aplicarea legii salarizării unitare, nu vreau să se mai audă nicăieri în țara aceasta că avem specialiști care se mai murdăresc cu șpăgi, care condiționează pentru a-și face treaba, care nu își onorează sarcinile de serviciu”, a declarat senatorul Emilia Arcan.

Legea salarizării unitare urmează să intre, săptămâna viitoare, în dezbaterea și votul Camerei Deputaților care este cameră decizională.

Articolul anterior

Bărbat din Mureş, bătut şi tâlhărit la Borca

Articolul următor

Ionel Arsene reprezintă Consiliile Județene din România la Consiliul Europei

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular