ISSN 2457 - 3973

Emilia Arcan (PSD Neamț): ”Gestul lui Cîțu, unul iresponsabil!”

Emilia Arcan, senator al PSD Neamț, consideră că gestul făcut de premierul desemnat Florin Cîțu de a-și depune mandat înainte de votul de învestire este ”unul iresponsabil”.
Parlamentarul social-democrat a precizat că, în ciuda faptului că toată lumea aștepta instalarea unui guvern, liberalii ”au fugit” inainte de vot.
”Florin Vasile Cîțu și-a depus mandatul… Un gest iresponsabil, ținând cont in special de actuala pandemie, când românii au nevoie de siguranță și predictibilitate! Astăzi se impunea, instalarea unui guvern cu puteri depline, care să ia măsuri ferme și clare pentru limitarea efectelor sociale și economice ale epidemiei COVID-19! Ce fac ei astăzi, PNL-istii & Iohannis & Citu, mizerie fara precedent, care este dincolo de orice imaginație; e un record al rușinii în politica din Romania. Dilentanți, iresponsabili, politruci obsedați doar de haina lor politică si inumană, de interese personale, dar niciodată intersectați cu interesul poporului român”, a declarat senatorul Emilia Arcan.Acuzațiile parlamentarului nemțean s-au îndreptat indirect și către președintele României, în mâna căruia este desemnarea noului candidat la funcția de prim-ministru.

”Toată lumea aștepta instalarea unui guvern, slab – este adevărat, dar cu puteri depline, care să aducă cât de cât o stabilitate. Acum totul depinde iar de iresponsabilul președinte al României. Intrăm iar în runde de consultări, de audieri de miniștri, o pierdere de timp prin care sper că românii văd acum adevărata față a PNL și a lui Klaus Iohannis și de ce sunt aceștia capabili”, a adăugat Emilia Arcan.

Articolul anterior

A început nebunia în market-urile din Piatra-Neamț! Și e abia la început… (foto-galerie)

Articolul următor

Prefectul Lazăr, ultimul apel pentru Arsene: ”Dacă nu vrea să ajute, să nu denigreze și nici să nu câștige capital electoral!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *