ISSN 2457 - 3973

Emilia Arcan (senator PSD Neamț): ”Am respins categoric amânarea dublării alocațiilor de către un guvern liberal sfidător!”

Senatorul PSD Neamț, Emilia Arcan, a declarat că a votat ”categoric”, alături de colegii social-democrați, pentru amânarea dublării alocațiilor ”de către un guvern liberal sfidător, care a refuzat să aloce resursele cuvenite”.

”Copiii nu au nicio vină! Drepturile lor legale trebuie respectate și acordate, așa cum spune legea, nu tergiversate politic, pentru interesele cinic-electorale ale PNL. Cu votul parlamentarilor PSD, copiii vor beneficia de alocații dublate. Pentru copiii de la 0 la 2 ani alocația crește de la 300 la 600 de lei/lună, pentru cei între 2 și 18 ani, alocația crește de la 150 la 300 de lei/lună. Alocația pentru copiii cu handicap va fi de 600 de lei/lună. Bani sunt”, a subliniat senatorul Emilia Arcan.

Parlamentarul social-democrat susține că dublarea alocațiilor copiilor nu va fi o povară, ci un stimul economic!

”Banii în plus vor fi cheltuiți pe bunuri și servicii necesare copiilor, vor determina, cu certitudine, creșterea consumului și, pe cale de consecință, a producției, și se vor reîntoarce la stat prin venituri mai consistente din taxe și impozite. Vor contribui astfel la repornirea economiei țării, grav afectată de criza COVID-19 și de lipsa măsurilor de sprijin coerent și consistent din partea guvernului PNL. Mai puțini bani în buzunarul clientei PNL și mai mulți bani în buzunarele copiilor din România‼️ PSD nu va accepta niciodată ca PNL să-și bată joc de copiii acestei țări”, a conchis senatorul PSD Emilia Arcan.

Dublarea alocațiilor a fost amânată la începutul anului după ce actualul guvern a precizat că nu există resurse financiare pentru această majorare.

Articolul anterior

Ediția din acest an a Vacanțelor Muzicale a fost anulată! Și alte festivaluri rămân cu cortina trasă!

Articolul următor

Ministrul Vela a făcut numiri în conducerea IPJ Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *