NewsAllert :

Coronavirus/ Numărul persoanelor pozitive din Neamț a crescut la 160! Județul, pe locul 3 la nivel național!

Procesiune cu moaștele Cuvioasei Parascheva, la bisericile din Neamț, pentru izbândirea în fața bolii (foto)

REVOLTĂTOR! Iată micul dejun al unui pacient cu coronavirus din Spitalul Județean! CJ Neamț cumpără jante de aliaj cu 900 lei/bucată!

Scandal sexual la Mănăstirea Neamţ! Călugăr acuzat că a intrat peste un bărbat în carantină!

A murit o polițistă de la Serviciul Rutier Piatra-Neamț! Avea doar 39 ani!

Declarație explozivă a dr. Codruț Munteanu, fost manager al Spitalului Județean: ”Nu a fost voință politică de la vârful CJ Neamț!”

Bărbat de 61 ani, mort în incendiul care i-a cuprins casa din Cândești

Doctorița Daniela Marcoci, bună în managementul Spitalului Județean Suceava, ignorată de conducerea CJ Neamț

Prefectul George Lazăr, către președintele CJ, Ionel Arsene: ”Văd că vreți să dați un tun de 17,6 milioane euro! Nu e bine…”

O femeie de 60 ani este a șasea victimă a coronavirusului în Neamț

Dosar la DNA pentru noul manager al Spitalului Județean Neamț! Este trimis în judecată pentru corupție!

Un individ a fugit din zona carantinată Suceava la Bicaz! Abia revenise din Anglia…

Mocanu a demisionat! Dr. Apostoaie, noul manager al Spitalului Județean Neamț! Angajații spitalului: ”E jale! Ne ducem de râpă!”

Testele Covid se fac de miercuri și la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț

ALERTĂ Explozie de cazuri Covid-19 în Neamț! Creștere cu 50% într-o zi! Județul, pe locul 3 în țară!

  • 5 aprilie 2020

ISSN 2457 - 3973

Eugen Țapu-Nazare: ”În Moldova, oamenii sărută asfaltul, pentru că PSD îi ține captivi în praf și sărăcie”

Într-o declarație politică depusă miercuri la Senat, liberalul Eugen Țapu Nazare critică PSD-ul pentru dezinteresul manifestat față de Moldova. Criticile liderului liberal apar la câteva zile după ce imaginea unui bărbat care cade în genunchi și sărută asfaltul prospăt turnat într-o comună din județul Bacău a devenit virală pe internet.

”Zilele trecute, o imagine a devenit virală pe rețelele de socializare: un bărbat din comuna Horgești, județul Bacău, care cade în genunchi și sărută asfaltul proaspăt turnat pe unul din drumurile comunale. Dacă ar fi fost la o emisiune de satiră, poate ar fi stârnit ceva zâmbete. În realitate, această imagine vorbește de la sine despre dezastrul unei regiuni pe care PSD și ALDE au uitat-o. Anul trecut, mii de oameni au venit din Moldova  la București, nu pentru revendicări salariale, pensii sau zile în plus la concediu, ci au venit să ceară o autostradă. O cale de legătură rapidă cu vestul țării și, de acolo, mai departe, spre Europa. Pentru bărbatul din județul Bacău care sărută asfaltul, perspectiva unei autostrăzi este foarte îndepărtată. Un vis imposibil. El este bucuros că s-a turnat asfalt în comuna uitată de lume. Pentru că s-a săturat de mers prin praf și noroaie”, a precizat Eugen Țapu Nazare.

Criticile liberalului nemțean nu l-au ocolit nici pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, cel care și-a făcut obicei de a veni în județul Neamț doar în scop electoral, fără niciun rezultat notabil în urma acestor vizite.

”Răzvan Cuc, împreună cu alt trist personaj, Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, mimează îngrijorarea și preocuparea pentru infrastructură, mai bine spus pentru lipsa acesteia. Recent, a venit din nou în județul Neamț, și ne-a vorbit de o autostradă Bacău – Neamț. Doar că, în aproape trei ani, nu a fost în stare să taie buruienile de pe margine, să facă din acest drum unul expres, nu a fost în stare să repare unul din podurile de pe acest traseu. Iar astăzi ne vorbeșște de autostradă. Demagogie și ipocrizie, exact ca Pactul pentru bunăstare, promovat de Guvern. Pentru că nimeni nu i-a împiedicat pe cei de la PSD și ALDE să facă drumuri și autostrăzi, să scrie proiecte pentru bani europeni și să scoată Moldova din praf și sărăcie”, a mai precizat Țapu Nazare.

Biroul de presă al PNL Neamț

Articolul anterior

Surpriza explozivă găsită în sfecla de la Fabrica de zahăr din Roman

Articolul următor

A murit victima accidentului din Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *