NewsAllert :

Senatorul Emilia Arcan, candidatul PRO România la președinția Consiliului Județean Neamț!?

Copii cu copii: 74 de minore din Neamț au devenit mame anul acesta!

Șoc în PSD Neamț! Emilia Arcan a demisionat din PSD Neamț!

Grupul de Inițiativă în Turism din Piatra-Neamț – acțiuni pentru promovarea serviciilor turistice

Candidatura lui Răzvan Cuc încinge spiritele în PSD Neamț! Și varianta ”Daniela Soroceanu” face implozie în partid!

Județul Neamț se apropie de pragul psihologic de 1.000 cazuri de COVID

Parlamentul a aprobat data alegerilor locale: 27 septembrie! Iată calendarul premergător votării!

Președintele Mugur Cozmanciuc anunță deblocarea lucrărilor pe drumul Bicaz – Poiana Largului! ”Astăzi s-a semnat contractul!”

Investiții pentru optimizarea infrastructurii de transport și creșterea calității vieții cetățenilor din Piatra-Neamț din fonduri europene

Trei autoturisme implicate într-un accident la Dulcești! Două persoane au rămas încarcerate!

Prefectul George Lazăr îl somează pe ministrul Sănătății să redeschidă urgent Spitalul Județean Neamț! PSD-ul din minister rezistă!

PSD Neamț își disprețuiește proprii membri! Candidat din Giurgiu la Primăria Piatra-Neamț!

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): “Lucrările pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, gata până la sfârșitul lunii septembrie!”

Cristian Sauciuc – candidatul PMP la preşedinţia CJ Neamţ; Bogdan Gavrilescu – Primăria Piatra-Neamţ

  • 11 iulie 2020

ISSN 2457 - 3973

Eugen Țapu-Nazare, senator PNL: ”Prin declarațiile iresponsabile, PSD contribuie la propagarea COVID 19”

Preocupat doar de campania electorală, dar și de bătălia internă pentru șefia partidului, PSD pune în pericol sănătatea românilor și zădărnicește efortul infernal al medicilor. Liderii PSD neagă permanent pericolul infectării, minimalizează impactul răspândirii virusului, și încurajează la nerespectarea măsurilor care protejează sănătatea și viața românilor. Pe fond, PSD nu își dorește decât compromiterea  rezultatelor obținute până acum și irosește efortul național în gestionarea crizei sanitare, a celor din Linia 1, dar și a milioanelor de români care au dovedit responsabilitate în această perioadă.

Această abordare iresponsabilă a produs și produce un rău imens, pentru că determină comportamente sociale care ignoră măsurile de protecție sanitară. Iar una dintre primele consecințe o reprezintă cazurile noi de infectare din ultima săptămână, pentru care PSD se face principalul vinovat.

Liderii acestui partid nu înțeleg nici acum că retorica politică trebuie lăsată pe locul secund și că eforturile tuturor actorilor ar trebui îndreptate spre limitarea propagării noului tip de coronavirus. PSD contestă toate măsurile și sfaturile specialiștilor, doar de dragul contestării și lansează acuzații politice fără să aducă niciun contraargument sanitar serios. PSD a făcut speculă politică pe marginea măsurilor de relaxare și a prelungirii stării de alertă. Este o conduită de un cinism care nu are precedent în România.

Din păcate, avertizează specialiștii, pericolul nu a trecut, iar cazurile noi de îmbolnăviri din utima săptămână sunt de natură să îngrijoreze. În această perioadă este esențial să respectăm măsurile de protecție sanitară pentru a fi în siguranță. Doar în acest mod pot fi menținute măsurile de relaxare și chiar extinse.

 

Eugen Țapu-Nazare

Viceliderul Grupului PNL din Senatul României

Articolul anterior

Inundații și la Vaduri și Vădurele; o femeie a fost evacuată! Crește bilanțul inundațiilor în Piatra-Neamț! (foto-video)

Articolul următor

COD ROȘU de inundații în Neamț, în bazinele râurilor Bistrița și Moldova, până miercuri

Un comentariu

  • Eu spun asta in fiecare zi unde am ocazia sa comentez diferite articole.Nu înțeleg de ce nu li se face plângere penală pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *