NewsAllert :

Recidivă penală la Roznov, a lui Ionel Ciubotaru?! Sesizare la ANI pentru conflict de interese! Ar fi dat pășunea în concesiune ginerelui!

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

  • 25 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Eugen Țapu-Nazare, senator PNL: ”Prin declarațiile iresponsabile, PSD contribuie la propagarea COVID 19”

Preocupat doar de campania electorală, dar și de bătălia internă pentru șefia partidului, PSD pune în pericol sănătatea românilor și zădărnicește efortul infernal al medicilor. Liderii PSD neagă permanent pericolul infectării, minimalizează impactul răspândirii virusului, și încurajează la nerespectarea măsurilor care protejează sănătatea și viața românilor. Pe fond, PSD nu își dorește decât compromiterea  rezultatelor obținute până acum și irosește efortul național în gestionarea crizei sanitare, a celor din Linia 1, dar și a milioanelor de români care au dovedit responsabilitate în această perioadă.

Această abordare iresponsabilă a produs și produce un rău imens, pentru că determină comportamente sociale care ignoră măsurile de protecție sanitară. Iar una dintre primele consecințe o reprezintă cazurile noi de infectare din ultima săptămână, pentru care PSD se face principalul vinovat.

Liderii acestui partid nu înțeleg nici acum că retorica politică trebuie lăsată pe locul secund și că eforturile tuturor actorilor ar trebui îndreptate spre limitarea propagării noului tip de coronavirus. PSD contestă toate măsurile și sfaturile specialiștilor, doar de dragul contestării și lansează acuzații politice fără să aducă niciun contraargument sanitar serios. PSD a făcut speculă politică pe marginea măsurilor de relaxare și a prelungirii stării de alertă. Este o conduită de un cinism care nu are precedent în România.

Din păcate, avertizează specialiștii, pericolul nu a trecut, iar cazurile noi de îmbolnăviri din utima săptămână sunt de natură să îngrijoreze. În această perioadă este esențial să respectăm măsurile de protecție sanitară pentru a fi în siguranță. Doar în acest mod pot fi menținute măsurile de relaxare și chiar extinse.

 

Eugen Țapu-Nazare

Viceliderul Grupului PNL din Senatul României

Articolul anterior

Inundații și la Vaduri și Vădurele; o femeie a fost evacuată! Crește bilanțul inundațiilor în Piatra-Neamț! (foto-video)

Articolul următor

COD ROȘU de inundații în Neamț, în bazinele râurilor Bistrița și Moldova, până miercuri

Un comentariu

  • Eu spun asta in fiecare zi unde am ocazia sa comentez diferite articole.Nu înțeleg de ce nu li se face plângere penală pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *