ISSN 2457 - 3973

Ex-viceprimarul Teodorescu dă soluția PSD Neamț ca să nu scumpească apa potabilă

Cel mai important subiect al momentului pentru județul Neamț este cel cu privire la scumpirea apei potabile furnizată de ApaServ cu peste 25 la sută. Totodată, și apa menajeră ar urma să aibă un preț mai mare dacă mașina de vot PSD-ALDE, care are majoritatea în Consiliul Județean Neamț, va respecta deciziile pe linie de partid.

Fostul viceprimar al municipiului Piatra-Neamț, liberalul Constantin Teodorescu, a găsit câteva soluții pe care le oferă celor din coaliția PSD-ALDE pentru a nu împovăra populația prin scumpirea serviciilor.

teodorescu constantin
(În foto, Constantin Teodorescu)

”După scumpirea benzinei, a pâinii, a vieții, urma în mod logic o scumpire a apei, dar nu la nivel de țară, ci la nivel de Neamț. Ca la noi … la nimeni! Nu am auzit să fi spus careva dacă s-au gândit și la alte variante pentru a nu scumpi apa, de exemplu, micșorarea unor costuri de personal, reducerea costurilor cu publicitatea sau cu protocolul. Ce știm noi, este că apa va fi mai scumpă pentru totdeauna, nu pentru o lună, două. Am citit tot ce se putea citi pe tema asta, dar conducerea de partid și de stat ne-a deja obișnuit pe noi cetățenii că nu contăm, că ei merg mai departe, oricâtă opoziție s-ar face. Este interesant cum această problemă poate fi privită din atâtea unghiuri și întoarsă pe toate părțile de nu știi ce să mai crezi și pe cine, când de fapt lucrurile sunt simple, se scumpește apa, punct. Că e politic, că nu e politic, totul se scumpește în țara asta și cu toate acestea se împrumută miliarde de euro pentru plata pensiilor și a salariilor bugetarilor.
Probabil nici nu mai trebuie să ne spălăm, la câtă mizerie este în toate sistemele și nici toată apa de pe Bistriță nu le spală păcatele! ”Îndrăznește” să crezi că va fi bine”, a spus Constantin Teodorescu.

Cel mai probabil, majorarea prețului la serviciile de apă și canal se va face în ședința Consiliului Județean Neamț din luna august.

Articolul anterior

Conducerea PNL Neamț a dizolvat blaturile din Roznov și Răucești

Articolul următor

Beat și fără permis, a furat o mașină din Piatra-Neamț și apoi a comis un accident

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *