ISSN 2457 - 3973

EXCLUSIV Directorul Spitalului Județean confirmă constrângerile la care este supus de PSD și conducerea CJ Neamț

Doctorul Codruț Munteanu, director al spitalului și vicepreședinte al PSD Piatra-Neamț dă o lovitură năuciutoare liderilor PSD.

Într-o declarație acordată în exclusivitate pentru newsallert.ro, doctorul Codruț Munteanu a confirmat că tot ce a scris liberalul Andrei Carabelea cu privire la prezența sa în sediul PNL Neamț este adevărat.

Mai mult, directorul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț a precizat că a cerut sprijinul conducerii PNL Neamț pentru unitatea spitalicească. Asta în condițiile în care spitalul este în subordinea CJ Neamț, adică în pixul șefului său de partid, Ionel Arsene.

Faptul că doctorul Codruț Munteanu a bătut la alte porți pentru a solicita ”suport și ajutor” pentru spital arată faptul că proprii colegi de partid, șefi ai județului, nu au răspuns solicitărilor acestuia.

Dar iată ce a declarat, luni, doctorul Codruț Munteanu: ”Tot ceea ce a prezentat Andrei Carabelea sunt lucruri corecte. Au fost interpretate în fel și chip, dar lucrurile au fost clare. Eu am fost acolo să cer suport și ajutor pentru Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț și pentru proiectele în derulare. Andrei a reflectat într-un mod corect ceea ce s-a discutat acolo. Nimeni nu putea ști ce s-a discutat acolo decât noi cei care am participat”.

Aducem aminte și declarația lui Andrei Carabelea, de vineri, după prezența doctorului Munteanu la sediul PNL Neamț, pentru o discuție cu președintele filialei, deputatul Mugur Cozmanciuc:

”Astăzi la sediul PNL Neamt a venit domnul Dr. Codruț Munteanu, managerul Spitalului Județean Neamț. Domnia sa ne-a împărtășit constrângerile la care este supus de PSD și conducerea Consiliului Județean Neamț care pun pe ultimul plan nevoile pacienților și ale medicilor.
Nu a fost adus aici cu arcanul.
Nu a venit pentru că vrea să facă politică, alta decât politica pacientului.
A făcut acest pas pentru că simte că are nevoie de un partener onest și pentru că are încrederea că găsește acest partener în persoana Președintelui PNL Neamț Mugur Cozmanciuc și în echipa liberală.

Aceasta este diferența. La #PNL oamenii vin din dorința de a construi, nu din constrângeri.
Fac un apel la toți oamenii de bună credință din acest oraș, din județ și din această țară să nu mai accepte abuzurile și constrângerile și să ne aliniem împreună pentru a instaura normalitatea. PNL Neamț va fi un partener onest și activ în atingerea acestui obiectiv”.

Articolul anterior

Iohannis: PSD bagă în disperare pensionarii cu o minciună gogonată!

Articolul următor

Panică într-un bloc din Piatra-Neamţ! Şi-a dat foc la apartament!

2 Commentarii

  • Cum ar fi ca toți directorii puși în funcții de PSD să iasă în față precum domnul Codruț Munteanu?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *