ISSN 2457 - 3973

EXCLUSIV Șah la PMP Neamț! Deputatul Constantin Moisii s-a retras de pe lista de candidați! PMP rămâne cu liste incomplete!

În aceste momente, deputatul Constantin Moisii se află la sediul Biroului Electoral Județean Neamț unde depune o cerere pentru retragerea candidaturii sale de pe lista PMP pentru Camera Deputaților. Având în vedere că aceste candidaturi nu au rămas definitive, cererea parlamentarului va fi luată în considerare iar PMP Neamț va rămâne cu liste incomplete în județul Neamț. Pe cale de consecință, acest fapt înseamnă că PMP Neamț nu va putea să își desemneze oameni în birourile secțiilor de votare.

Este de așteptat ca deputatul Constantin Moisii să își depună demisia și din PMP Neamț! El este nemulțumit că a fost poziționat pe locul al 3-lea pe lista la Camera Deputaților, loc total neeligibil.

Este a treia plecare din PMP Neamț după demisia din partid a deputatului Liviu Harbuz și a migrării în alt județ a deputatului Ștefan Burlacu.

Constantin Moisii a ajuns în PMP Neamț odată cu fuziunea dintre PMP și UNPR, el fiind membru al UNPR (venit prin fuziunea cu PP-DD).

Constantin Moisii a fost ales deputat în colegiul 3 Roznov, prin redistribuire, pe listele PP-DD.

Articolul anterior

Câți mai suntem în Neamț!? Mai multe femei decât bărbați în județ! Majoritatea locuiesc în mediul rural!

Articolul următor

Uniunea Salvaţi România – filiala Neamţ are candidaţi la alegerile parlamentare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.