ISSN 2457 - 3973

Exemplu de onestitate! A găsit un plic cu aproape 17.000 euro şi l-a adus la Poliţia Piatra-Neamţ!

O femeie în vârstă de 34 ani a dat dovadă de un exemplu puternic de onestitate.

Andreea Baghiu Guzu a găsit un plic cu 16.800 euro şi fără ezitare a venit la sediul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ!

„Ea a povestit polițiștilor că a găsit plicul cu bani, în parcarea unei clinici medicale private din Piatra-Neamț, realizând imediat că cel mai corect este să îl înmâneze autorităților. Gestul ei a fost cu atât mai remarcabil cu cât această sumă de bani ar fi putut fi o tentație pentru mulți. La data de 29 martie, polițiștii au reușit să identifice proprietarul banilor, un bărbat în vârstă de 84 de ani, din Piatra-Neamț, care ne-a spus că acești bani erau destinați plății salariilor angajaților, ceea ce ar fi putut afecta în mod serios multe familii din comunitate. Spiritul civil și gestul altruist al Andreei servește drept exemplu pentru întreaga comunitate și dorim să îi transmitem și pe această cale felicitări pentru acest gest”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

În modestia sa, femeia a acceptat cu greu solicitarea poliţiştilor de a mediatiza cazul şi nu a dorit să îi apară fotografia.

Articolul anterior

Viceprimarul Florentina Luca Moise participă vineri, de la ora 20,00, la podcastul „Faţă în faţă”

Articolul următor

PNL Neamț: „Asociere în premieră pentru salvarea Spitalului Județean Neamț!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular