ISSN 2457 - 3973

FC Ceahlăul a dat lovitura: Silviu Lung, antrenor la Piatra-Neamț!

Legendarul portar din anii de glorie ai Universității Craiova, Silviu Lung, a fost numit antrenor cu portarii al echipei FC Ceahlăul Piatra-Neamț.

Lung a povestit că nu i-a fost greu să spună ”Da”, mai ales că obiectul echipei pietrene este cât se poate de clar: promovarea în liga a 2-a.

”Având în vedere că eu am mai lucrat cu Ștefan Stoica, m-am trezit cu un telefon din partea lui cerându-mi să vin la Piatra Neamț să antrenez portarii echipei CSM Ceahlăul. Fostul antrenor cu portarii a plecat, din câte am înțeles în străinătate (n.n. – Alin Dincă a plecat în Iran la o echipă de primă divizie), și pentru că mereu mi-a făcut plăcere să lucrez cu Fane (n.n. – Ștefan Stoica) am venit cu inima deschisă și sper ca împreună să facem o treabă bună. Este foarte bine că această echipă are ca obiectiv promovarea în Liga 2, pentru că un obiectiv important ține jucătorii în priză, se creează o emulație și eu sper ca la finalul campionatului să obținem această promovare. Va fi foarte greu, dar toate lucrurile frumoase se obțin cu sacrificii”, a declarat Silviu Lung.

După 15 etape, FC Ceahlăul Piatra-Neamț se află pe locul al 3-lea al seriei 1 din a treia ligă.

Articolul anterior

Poliţia Locală Piatra-Neamţ, cu ochii pe depozitele ilegale de deşeuri

Articolul următor

Gavrilescu anunță obiectivul: ”Un PMP de 10+ pentru nemțenii mei!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *