ISSN 2457 - 3973

Femeie din Neamţ, acuzată de înşelăciune după ce a vândut unui bărbat medicamente de 60.000 euro

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Roman, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de înșelăciune.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în perioada 2021-2023, o femeie în vârstă de 44 de ani, din Gâdinți, i-ar fi furnizat bărbatului de 33 de ani mai multe medicamente, despre care i-ar fi spus că au fost procurate din afara tării, pentru care bărbatul ar fi achitat suma de aproximativ 60.000 euro. La data de 07 august a.c., polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare, la imobilele persoanei bănuite de comiterea faptei. Cu această ocazie au fost descoperite și ridicate mai multe înscrisuri și comprimate farmaceutice asemănătoare cu cele procurate victimei, comprimate ce ar face parte din grupa suplimentelor alimentare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

În urma materialului probator administrat, femeia de 44 de ani a fost reținută pentru 24 de ore, fiind cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Articolul anterior

Târg de Sfânta Mărie Mare, în Parcul Tineretului din Piatra-Neamţ

Articolul următor

Conflict între două familii din Neamţ soldat cu un mort, un rănit şi mai mulţi arestaţi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular